Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 65-66-67

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 65-66-67

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 65-66-67

Δικαίωση, επεισόδιο 65. Η Μυρτώ αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της βγάζοντας εκτός τα άτομα του παρελθόντος. Ο Φίλλιπος παγαίνει στο σπίτι της Έλλης διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά της. Η Νατάσσα βρήκε πλαστό διαβατήριο για να φύγει από την χώρα αλλά ο Ασιμ δεν θέλει. Ο Χρήστος απομακρύνεται από τη γυναίκα του λέγοντας της πως πλέον δεν την εμπιστεύεται. Η Μυρτώ ετοιμάζει προξενιό ανάμεσα στον Χριστιδη και την Ανθή! Ο Φίλλιπος πείθει την Έλλη να προσποιηθεί την άρρωστη, ώστε να μην πάει στη δουλειά της, αλλά η Βάλια όμως δεν πείθεται. Μαζί περνούν όμορφες στιγμές.

Δικαίωση, επεισόδιο 66. Η Λία επιστρέφει στο σπίτι της και η Κλαίρη προσπαθεί να την πλησιάσει. Ο Ασιμ έχει γενέθλια και μαζί με το Χρήστο πάνε να τα γιορτάσουν λέγοντας του πως αγαπά την Νατάσσα και πως αυτή η κοπέλα είναι μπλεγμένη. Ο Ασιμ μαθαίνει πως ο πατέρας του είναι με έμφραγμα στο νοσοκομείο και φεύγει για το νησί όπου εκεί μαθαίνει πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο Χριστιδης υποψιάζεται πως η Βαλια είναι μπλεγμένη στις δολοφονίες. Η Έλλη πέφτει και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά.

Δικαίωση, επεισόδιο 67. Η Βαλια ανησυχεί πάρα πολύ για την Έλλη. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ετοιμάζονται να φύγουν για το νησί για να είναι κοντά στον φίλο τους. Η Νατάσσα φεύγει από την έπαυλη στην οποία είναι εγκλωβισμένη και πηγαίνει στη Σύρο για να βρει τον Ασιμ! Ο πρίγκιπας αναζητά την Νατάσσα όπου και καταλαβαίνει πως αυτή είναι άφαντη!