Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 68-69-70-71

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 68-69-70-71

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 68-69-70-71

Δικαίωση, επεισόδιο 68. Ο Χριστίδης έρχεται κοντά στην Ανθή με σκοπό να της πάρει πληροφορίες. Η Νατάσσα βρίσκεται στο πλευρό του Ασιμ αλλά αυτός φοβάται μην τους βρει ο Ανδρέου. Έτσι, την βάζει να κρυφτεί σε ταβερνάκι που έχουν οι γονείς του. ο Χρήστος συναντά τη Νατάσσα και αυτή τον παρακαλά να μην πει τίποτα στον Ασιμ για τη συνάντηση που είχαν στο παρελθόν. Η Έλλη ονειρεύεται μια ήρεμη ζωή κοντά στον Φίλλιπο ενώ η Βάλια ψάχνει να μάθει ποιος είναι αυτός ο νεαρός. Η Βάλια λέει στην Ανθή πως ο αστυνομικός θέλει να της αποσπάσει μόνο πληροφορίες και όταν το διαπιστώνει αργότερα και η ίδια, πικραίνετε.

Δικαίωση, επεισόδιο 69. Η Νατάσσα λέει στον Ασιμ πως στο παρελθόν έχει κάνει φόνο και για αυτό ο Ανδρέου την κρατά. Η Μυρτώ παραδέχεται πως ακόμα θέλει τον Χρήστο. Η Νατάσα θέλει να φύγει από την Ελλάδα και ζητά από τον Ασιμ να πάει μαζί της. Η Ελένη λέει στον Χριστιδη να μην πληγώσει την Ανθή. Ο Ασιμ δέχεται να φύγει στο εξωτερικό με τη Νατάσσα, ενώ η Βαλια λέει στην Έλλη πως εάν βάλει την δουλειά της σε δεύτερη μοίρα, τότε θα την απολύσει.

Δικαίωση, επεισόδιο 70. Η Κλαίρη κλέβει την ιδέα της Μυρτώς για την διαφημιστική καμπάνια και θέλει να την χρησιμοποιήσει για τον Χρήστο. Ο Λευτέρης απειλεί την Βαλια η οποία περνά στην αντεπίθεση. Η Μυρτώ λέει στον Χρήστο πως η γυναίκα του της έκλεψε την ιδέα, αλλά αυτός δεν την πιστεύει.

Δικαίωση, επεισόδιο 71. Η Έλλη δεν αφήνει τον φίλιππο να διαβάσει το γράμμα του πατέρα της, έτσι αυτός φεύγει από το σπίτι της. Όλοι στο Debate μαθαίνουν πως ο Θησέας έχει ένα παιδί που δεν δέχεται να φροντίσει! Η Νατάσσα και ο Ασιμ γυρίζουν στην έπαυλη και αυτή έχει ως στόχο να εξοντώσει τον Πρίγκιπα.