Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 72-73-74-75

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 72-73-74-75

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 72-73-74-75

Δικαίωση, επεισόδιο 72. Η Μυρτώ λέει στην Έλλη πως νιώθει πράγματα για τον Χρήστο και πως ακόμα τον θέλει. Ο Ανδρέου διατάζει να μην εκτελέσουν τον Λευτέρη γιατί δεν τον συμφέρει η κίνηση αυτή. Η Έλλη λέει στη Μυρτώ να μην εγκαταλείψει ποτέ τον Χρήστο και όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που νιώθει για αυτόν. Η Νατάσσα βρήκε τρόπο να βγάλει τον Ανδρέου από την μέση, αλλά αυτός θέλει να την εκδικηθεί που τον εγκατέλειψε βάζοντας την στη φυλακή. Η Έλλη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον φίλο της σχετικά με το σχέδιο της και τη Βάλια. Η Ερμιόνη επισκέπτεται τον Λευτέρη στο νοσοκομείο και του ζητά να της πει την αλήθεια. Ο φίλος της Έλλης της ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν γιατί δεν θέλει να περιμένει να εκπληρώσει πρώτα αυτή τα σχέδια της.

Δικαίωση, επεισόδιο 73. Η Μυρτώ αλλάζει γνώμη για τον ληστή και η Βάλια φοβάται μήπως πάει και αλλάζει την κατάθεση της. Η Έλλη ανακαλύπτει πως έπεσε στην παγίδα του Μάξιμου καθώς βρήκε μια κρυφή κάμερα. Η ώρα της δίκης έφτασε για τον ληστή και η Ανθή συναντά τον Χριστίδη αλλά τον αποφεύγει. Ο Λευτέρης φεύγει από το νοσοκομείο χωρίς να το πει σε κανέναν.

Δικαίωση, επεισόδιο 74. Τελικά ο Χρήστος πετυχαίνει να ρίξει τον ληστή στα μαλακά και η Βαλια ενοχλείται πολύ και φεύγει. Η Βαλια ενημερώνεται πως ο αστυνόμος έχει αρχίσει να την υποψιάζεται για τους φόνους. Ο Λευτέρης φεύγει για την Σύρο, ενώ ο αστυνόμος και η Ανθή έρχονται και πάλι κοντά. Η Έλλη παίρνει τελικά τα αποδεικτικά στοιχεία από τον Μάξιμο.

Επεισόδιο 75. Ο Θησέας και η Λία έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ του αποκαλύπτει πως ποτέ στο παρελθόν δεν είχε σχέση με άντρα γεγονός που τον συναρπάζει! Η Μυρτώ τσακώνεται με τη Βαλια ενώ ο Λευτέρης βγαίνει στην Σύρο για να πιει και να ξεχάσει. Η ημέρα των εκλογών έφτασε…