Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 76-77-78-79

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 76-77-78-79

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 76-77-78-79

Δικαίωση, επεισόδιο 76. Ο Θωμάς κρύβεται και παρακολουθεί την Έλλη που κάτι του θυμίζει. Ο χριστίδης λέει στην Έλλη πως θέλει την Ανθή. Η Νατάσα ξανα επιστρέφει στην παλιά της κακιά συνήθεια και σχεδιάζει τον θάνατο του Πρίγκιπα. Ο Θωμάς μαθαίνει πως η Έλλη είναι η κόρη της Βάλιας. Ο Χρήστος και η Μυρτώ σχεδιάζουν πάρτι για να γιορτάσουν μετά τις εκλογές, την ίδια ώρα που η Λία πηγαίνει στο γραφείο για να είναι στο πλευρό του Θησέα. Ο Φίλιππος εγκαταλείπει την Έλλη. Η Έλλη έρχεται κοντά με την Μυρτώ και τις μιλάει για την προσωπική της ζωή. ο πρίγκιπας πέφτει στην παγίδα της Νατάσσας.

Δικαίωση, επεισόδιο 77. Τις εκλογές της κερδίζει τελικά η παράταξη του Θησέα και τα δυο παιδιά στην ένταση της στιγμής αγκαλιάζονται αλλά η Κλαίρη τους βλέπει. Ο Θωμάς λέει στην Βάλια πως βρήκε την κόρη της. Αυτή του λέει πως του δώσει όλα όσα της ζητήσει αρκεί να της πει που είναι η κόρη της. Η Νατάσα ρίχνει δηλητήριο στο κρασί του πρίγκιπα, αλλά τελευταία στιγμή επεμβαίνει ο Ασιμ και το σχέδιο χαλάει. Ο Λευτέρης δηλώνει μετανιωμένος για όλα όσα έκανε, αλλά η Αφροδίτη δεν τον πιστεύει. Η Έλλη ξεσπά σε κλάματα γιατί της λείπει ο φίλιππος και η Βάλια την παρηγορεί. Ο Θωμάς πηγαίνει στο σπίτι της Έλλης και ετοιμάζεται να την αρπάξει και να την πάει στην μάνα της. Ο Χρήστος και η Μυρτώ σχεδιάζουν να είναι μαζί.

Δικαίωση, επεισόδιο 78. Η Κλαίρη λέει στον Χρήστο πως εάν δεν ξεκαθαρίσει την θέση του με την Μυρτώ θα του πάρει το παιδί και θα φύγουν. Η Βαλια μαθαίνει πως η Ανθή και ο αστυνομικός είναι μαζί και ανησυχεί, την ανησυχία της μεταφέρει στον Πρίγκιπα. Ο Χρήστος λέει στην Μυρτώ πως θέλει να χωρίσει από την Κλαίρη και αυτή του λέει να μην το κάνει και να έχουν σχέση κρυφά για ένα διάστημα. Ο Ανδρέου λέει στην Βάλια πως εάν η Ανθή έρθει κοντά με τον αστυνομικό, θα πρέπει να την βγάλουν από την μέση.

Επεισόδιο 79. Στην δεξίωση καταφθάνουν ο αστυνομικός και η Ανθή και η Βάλια με τον Πρίγκιπα ανησυχούν. Η Μυρτώ κατηγορεί τον Θησέα πως είχε ετοιμάσει σχέδιο να την χωρίσει από τον Χρήστο και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται. Ο Θησέας ανακοινώνει πως αναπληρωτής δήμαρχος θα είναι ο Χρήστος και όλοι μένουν άφωνοι καθώς πίστευαν πως την θέση αυτή θα έπαιρνε η Μυρτώ. Ο Θωμάς κρατάει την Έλλη, οπλισμένος πάνω στον τάφο του πατέρα της και αυτή προσπαθεί να του ξεφύγει ,τότε το όπλο του εκπυρσοκροτεί και αυτός πέφτει νεκρός, με την Έλλη να προσπαθεί να φύγει την ώρα που η Βαλια φτάνει στο σημείο. Οι μπράβοι του Πρίγκιπα εξαφανίζουν το πτώμα.