Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 80-81-82-83

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 80-81-82-83

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 80-81-82-83

Δικαίωση, επεισόδιο 80. Η Μυρτώ λέει στον Θησέα πως από εδώ και στο εξής θα του κάνει τη ζωή μαρτύριο. Ο Φίλιππος, ο οποίος έμαθε την αλήθεια για την Έλλη αποφασίζει να μείνει στο πλευρό της. Ο Χριστίδης ζητά από την Ανθή να μάθει πράγματα για την Βάλια αλλά αυτή αποφεύγει κάθε κουβέντα για αυτήν. Η Λία λέει πως θα φύγει από το σπίτι για να συζήσει με τον φίλο της. Ο Χρήστος δέχεται στο γραφείο του έναν πελάτη ο οποίος θέλει να τα βάλει με τον Υπουργό Οικονομικών. Η Βάλια μη μπορώντας να αντέξει τα γεγονότα θέλει να μιλήσει στην Έλλη, αλλά εν συνεχεία το μετανιώνει.

Δικαίωση, επεισόδιο 81. Η Έλλη προσπαθεί να μάθει από την Βαλια εάν την είδε το βράδυ στο νεκροταφείο αλλά διαπιστώνει γεμάτη χαρά πως τελικά η Βαλια δεν την είδε. Η Μυρτώ λέει στον Χρήστο πως θέλει να εκθέσει στα κανάλια τον Θησέα. Ο Θησέας και η Κλαίρη συμμαχούν. Η Λία παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι. Ο φίλιππος προσπαθεί να κάνει την Έλλη να νιώσει καλύτερα και την πηγαίνει κάπου που θα την εντυπωσιάσει. Ο Χριστίδης βρίσκει κοντά στο μνήμα κομμάτι από το φόρεμα της Βάλιας και τότε οι υποψίες του επαληθεύονται.

Επεισόδιο 82. Η Αφροδίτη και ο Λευτέρης έρχονται πολύ κοντά, αλλά αυτή εν συνεχεία δεν του φέρεται και τόσο καλά. Ο Χρήστος κατάλαβε πως η αδελφή του τα έχει με τον Θησέα, αλλά δεν λέει τίποτα στην μητέρα του. Η Έλλη επηρεασμένη από τον Φίλιππο αφήνει ελεύθερη την ευαίσθητη πλευρά της. Ο πρίγκιπας λέει στην Βάλια πως η βοηθός της πρέπει να φύγει από τη μέση πριν είναι πολύ αργά. Η Έλλη και ο Φίλιππος , η Μυρτώ με τον Χρήστο είναι παραδομένοι στα όμορφα αισθήματα τους.

Επεισόδιο 83. Ο Χριστίδης ζητά από τη Βάλια να του δώσει εξηγήσεις για το βράδυ του φόνου. Γυρίζει μάλιστα και της λέει πως θα γυρίσει πίσω με ένταλμα στα χέρια του γεγονός που την φοβίζει. Η Μυρτώ στήνει την πρώτη της παγίδα στον Θησέα την ώρα που ο Χρήστος πάει να δει τον πατέρα του στο νησί. Η Έλλη λέει στην Ανθή πως σκοπεύει να δηλώσει παραίτηση, αλλά ζητά από την Ανθή να μην το πει πουθενά.