Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 84-85-86-87

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 84-85-86-87

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 84-85-86-87

Δικαίωση επεισόδιο 84. Η Ελένη λέει στην Ανθή πως ο Χριστίδης πιστεύει πως αυτή πήρε το κομμάτι από το φόρεμα της Βάλιας και πως τώρα νιώθει προδομένος. Η Πρίγκιπας ζητά από την Βάλια να διορθώσει το φόρεμα και πως θα φτάσει η ώρα που ο Χριστίδης δεν θα αποτελεί απειλή. Η Ανθή λέει πως ναι αυτή πήρε το ύφασμα αλλά ο αστυνομικός δεν την εμπιστεύεται πια. Η Κλαίρη η οποία έχει συμμαχήσει με τον Θησέα βλέπει την Λία στο γραφείο του και καταλαβαίνει πως μαζί τους κάτι υπάρχει. Η Λία πιέζει τον Θησέα και αυτός την διώχνει από το σπίτι του. Η Κλαίρη πλησιάζει τη Λία και της λέει πως θα κρύψει τη σχέση της με τον Θησέα αρκεί να συμμαχήσουν για την καταστροφή του Λευτέρη. Η Λία δέχεται! Η Νατάσα στήνει παγίδα σε έναν από τους άντρες ώστε να αρπάξει το όπλο. Ο Χρήστος και η Μυρτώ περνούν μαζί ονειρικές στιγμές.

Δικαίωση επεισόδιο 85. Ο Χριστίδης ζητά από την Ανθή να του πει όλα όσα ξέρει για την Βαλια και αυτή του λέει πως θα το κάνει όταν νιώσει έτοιμη. Ο Θησέας δίνει συνέντευξη τύπου, αλλά δεν πηγαίνει καλά και αμέσως καταλαβαίνει πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μυρτώ. Η Βαλια θέλει να απομακρύνει τον Φίλιππο από το πλευρό της Έλλης. Η Λία ακολουθεί τις εντολές της Κλαίρης την ίδια ώρα που η Ερμιόνη νιώθει μόνη. Ο Χρήστος και η Μυρτώ φεύγουν από το νησί.

Επεισόδιο 86. Η Μυρτώ λέει στον Θησέα πως αυτή του έστησε παγίδα και πως από εδώ και πέρα θα τον παρακολουθεί. Η Έλλη σώζει τη ζωή της μάνας της όταν μια σανίδα πέφτει στην σκηνή. Η Μυρτώ αναλαμβάνει την υπεράσπιση του υπουργού ενώ αντίδικος θα είναι ο Χρήστος, χωρίς όμως να το γνωρίζει. Η Ερμιόνη ζαλίζεται αλλά δεν το λέει σε κανέναν.

Επεισόδιο 87. Η Μυρτώ μαθαίνει για την σχέση της Ανθής με τον αστρονομικό και της λέει να ζήσει την κάθε στιγμή. Η Βάλια ζητά από την Έλλη να περάσουν μια μέρα μαζί. όταν όμως ο Φίλιππος λέει στην Έλλη για την δωροδοκία καταλάβει το σχέδιο της μάνας της. Η Έλλη λέει στον Φίλλιπο πως το βράδυ της πρεμιέρας θα αποκαλύψει στην Βάλια την αλήθεια και τότε θα φύγει μαζί του.