Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 93-94-95

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 92-93-94-95

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 93-94-95

Δικαίωση, επεισόδιο 93. Ο Μάριος κατάλαβε ότι του έχουν στήσει παγίδα και δεν ομολογεί το φόνο του Τάσου. Δίνει επιταγή στη Ρέα και της ζητά να εξαφανιστεί πριν πάθει κακό. Ο Λευτέρης πιστεύει πως ο Θησέας και η Λία έχουν δεσμό. Ο Χριστίδης δεν κατάφερε να πιάσει τον πρίγκιπα και ζητά από την Ρέα να εξαφανιστεί. Η Βάλια ζητά από την Έλλη να μείνει στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει από την απώλεια. Ο γιατρός του Φίλλιπου γνωρίζει πως κάποιος τελικά τον σκότωσε, έπειτα από την νεκροψία. Αμέσως τηλεφωνεί στην Έλλη αλλά αυτή είναι άφαντη. Η Έλλη έχει υψηλό πυρετό και παραμιλάει αλλά ευτυχώς η Βάλια δεν μπορεί να συνδυάσει αυτά που η κόρη της λέει. Ο πρίγκιπας ζητά από την Βαλια να βγάλουν εκτός παιχνιδιού την Ανθή. Βάλια και πρίγκιπας ετοιμάζουν ένα σχέδιο δολοφονίας την Ανθής. Θα φάνει στο τέλος ότι ο Χριστίδης την σκότωσε από ζήλια!

Προβολή επ 193: mega

Επεισόδιο 94. Ο πρίγκιπας βλέπει πως η Νατάσα και ο Ασιμ δεν έχουν επιστρέψει ακόμα και αρχίζει να ψάχνει. Ο Σάκης λέει στον πρίγκιπα πως η Νατάσσα και ο Ασιμ το έσκασαν μαζί! Η Ανθή απευθύνεται σε εκδοτικό οίκο για να εκδώσει το χειρόγραφο, αλλά εκεί της λένε πως είναι καλύτερα να πάει σε εισαγγελέα ή κάποιον δημοσιογράφο. Ο Ασιμ έχει ζητήσει τη βοήθεια των φίλων του, ενώ ο πρίγκιπας στέλνει μπράβους στο νησί για τους γονείς του, οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί και έχουν εξαφανιστεί.

Προβολή επ 193: mega

Επεισόδιο 95. Η Μυρτώ αποφάσισε να απειλήσει τον πρίγκιπα για να χαρίσει την ελευθερία στη Νατάσσα. Ο Χριστίδης βρίσκει την Ανθή στο θέατρο και τσακώνονται άσχημα, όμως ο χώρος βιντεοσκοπείται. Η Ανθή χωρίζει με τον αστυνομικό, ενώ στο τέλος καταλαβαίνει πως ήταν παγίδα της Βάλιας. Η Ανθή μπαίνει στο γραφείο του Χριστιδη και του λέει όλα όσα έχει κάνει η Βαλια. Αυτός ζητά να μάθει σχετικά με την κόρη της, αλλά αυτή δεν λέει τίποτα, γιατί θέλει να προστατέψει την Έλλη.