Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 96-97-98-99

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 96-97-98-99

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 96-97-98-99

Δικαίωση, επεισόδιο 96. Η Έλλη ανακοινώνει στην Βάλια πως μετά την πρεμιέρα της παράστασης, θα δηλώσει παραίτηση, αλλά η Βάλια δεν σκοπεύει να το δεχτεί. Η Ελένη και ο Μάριος κάνουν τα πάντα για να τα βρει η Ανθή με τον αστυνομικό, ενώ η Νατάσσα ξανά πέφτει στις ουσίες. Η πρεμιέρα της Βάλιας πλησιάζει και το σχέδιο δολοφονίας ετοιμάζεται. Έτσι, η Βάλια εμφανίζεται στο σπιτι της Ανθής, κρατώντας ένα στιλέτο, παίζοντας τον πιο δύσκολο ρόλο της. Η Ανθή δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Βάλια παραδέχεται ότι έχει κάνει τους φόνους. Ο Μάριος κρατά απασχολημένη την Έλλη μέχρι η Βάλια να τελειώσει τη δουλειά της. Η Ανθή πέφτει κάτω πληγωμένη και λίγο πριν αφήσει την τελευταία πνοή της λέει πως γνωρίζει ποια είναι η κόρη της.

Δικαίωση, επεισόδιο 97. Η Βαλια πιέζει την Ανθή να μάθει ποια είναι η κόρη της, αλλά αυτή ξεψυχά χωρίς να της πει την αλήθεια. Η Βαλια φεύγει αμέσως από το σπίτι αφήνοντας στοιχεία που ενοχοποιούν τον Χριστίδη. Η Ελένη βρίσκει νεκρή την Ανθή, ενώ ο Χριστίδης ξυπνά σε ένα μέρος και δεν καταλαβαίνει τι του έχει συμβεί. Ο Ασιμ βρίσκει ουσίες στην τσάντα της Νατάσσας. Η Βαλια βρίσκει παρηγοριά μετά το έγκλημα στην αγκαλιά του πρίγκιπα. Όλοι πιστεύουν πως ο αστυνομικός είναι αυτός που σκότωσε την Ανθή. Ο Χριστίδης φτάνει σπίτι, βλέπει την Ανθή νεκρή και καταρρέει. Η νύχτα της πρεμιέρας φτάνει. Η Έλλη παρατηρεί πως η Βάλια είναι πολύ αγχωμένη, αλλά δεν ξέρει τον λόγο. Ο Χριστίδης συλλαμβάνεται.

Επεισόδιο 98. Η Βαλια βγαίνει στη σκηνή και μαγεύει το κοινό της. Ο Χρήστος λέει στον Ασιμ να μην παρατήσει τη Νατάσσα, με την πρώτη δυσκολία που τους βρήκε. Η Βαλια αποθεώνεται και παρουσιάζει στο κοινό την Έλλη. Η Έλλη της λέει πως θα παραιτηθεί αλλά αυτή της κόβει συνεχώς την κουβέντα. Η Μυρτώ μαθαίνει πως η Ανθή δολοφονήθηκε και λιποθυμά στα χέρια της Έλλης. Η Έλλη υποψιάζεται την Βαλια αλλά ο γιατρός του Φίλιππου της τηλεφωνεί και έτσι φεύγει από το θέατρο. Η Έλλη μαθαίνει πως ο φίλιππος πέθανε από μια ουσία που βρέθηκε στον ορό του. Η Έλλη ζητά να δει το υλικό από τις κάμαρες ασφαλείας για να μάθει ποιος έβαλε την ουσία. Ο γιατρός δέχεται. Η Έλλη βλέπει την Βαλια στο δωμάτιο του Φίλλιπου και γίνεται … χείμαρρος οργής.

Επεισόδιο 99. Η Έλλη πηγαίνει στο σπίτι της Βαλιας με σκοπό να την σκοτώσει. Δεν το κάνει όμως, έτσι μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει για την Ικαρία. Ο Ασιμ και η Νατάσσα βγάζουν πλαστά έγραφα και ετοιμάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Η Μυρσίνη βλέπει σε άσχημη κατάσταση την Έλλη και θέλει να την παρηγορήσει. Η Βάλια δεν βρίσκει πουθενά την Έλλη, ενώ η Μυρσίνη ζητά από την Έλλη να ξεχάσει την εκδίκηση.