Έλα στη θέση μου επεισόδιο 1-2-3-4-5

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 1-2-3-4-5

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 1

Η σειρά ξεκινά με την γέννηση των δυο αγοριών στην ίδια κλινική. Ο Αχιλλέας και ο Βλάσης. Ωστόσο η μοίρα έπαιξε περίεργο παιχνίδι και ο Αχιλλέας πήρε τη θέση του Βλάση και αντίστροφα. Ο ένας μεγαλώνει μέσα στα πλούτη, ενώ έχει γονείς φτωχούς. Ο άλλος μέσα στη φτώχεια, ενώ η πραγματική του οικογένεια είναι πάμπλουτη. Τριάντα χρόνια μετά ο Βλάσης μένει με τον πατέρα του σε ένα χωριό. Η γυναίκα που τον μεγάλωσε έχει πεθάνει. Στην Κύπρο τώρα ο Αχιλλέας έχει αναλάβει την διοίκηση του ομίλου, καθώς ο άνδρας που τον μεγάλωσε έχει φύγει από τη ζωή.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 2

Μετά από τόσα χρόνια όμως το πρόσωπο που αντάλλαξε τα παιδιά θέλει να αποκαλύψει το μυστικό. Η Λουκία μετά από τόσα χρόνια καταλαβαίνει το λάθος της και θέλει να διορθώσει το σφάλμα. Πως μπορεί όμως αυτή να πει στον Αχιλλέα πως πρέπει να ζήσει τη ζωή του Βλάση και το αντίστροφο; Πως ένας πάμπλουτος μπορεί να γίνει έτσι στα ξαφνικά πάμφτωχος;

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 3

Η Αμαλία, η γυναίκα που μεγάλωσε τον Αχιλλέα, θέλει να μάθει τι έχει συμβεί. Οι υπόλοιποι ζουν με τον ίδιο τρόπο όπως όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αχιλλέας διοικεί με αυταρχικό τρόπο την εταιρία που του άφησε ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε, ενώ ο Βλάσης ονειρεύεται μια πλούσια ζωή, φέρνοντας στην απελπισία τον πατέρα του. Ο Δαμιανός από την άλλη πλευρά, ο οποίος είναι ξάδελφος του Αχιλλέα, θέλει να του πάρει την εταιρεία.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 4

Ο Βλάσης πιάνει δουλειά στην εταιρεία του Αχιλλέα. Η αλήθεια είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί, καθώς βγήκε το τεστ DNA. Ο Βλάσης συναντιέται με τον Αχιλλέα στην εταιρεία και οι δυο νέοι αρχίζουν να αντιπαθούν ο ένας τον άλλον.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 5

Ο Αχιλλέας θέλει να διώξει από την εταιρεία 150 υπαλλήλους του, υπό την πίεση των Γερμανών επενδυτών. Ο Δαμιανός χαροποιείται καθώς γνωρίζει πως η θεία του η Αμαλία θα δυσαρεστηθεί. Η Αμαλία συναντά τον Λεωνίδα για να μιλήσουν για τα παιδιά. Ο Λεωνίδας σοκάρεται όταν ακούει την αλήθεια.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς  Ελα στη θεση μου – επεισοδια