Έλα στη θέση μου επεισόδιο 11-12-13-14-15

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 11-12-13-14-15

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 11

Ο Αχιλλέας ζητά να τον βοηθήσουν οικονομικά οι παλιοί του φίλοι, αλλά αυτοί αρνούνται. Η Φαίη τον χωρίζει και αυτός ζητά την προστασία του Λεωνίδα. Ο Λεωνίδας πιστεύει πως ο γιος του θα τον αποδεχθεί, αλλά ο Αχιλλέας δεν απολαμβάνει την φτωχική ζωή στα Σπάτα. Ο Βλάσσης επιτίθεται στον Αχιλλέα, καθώς ο δεύτερος δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 12

Ο Δαμιανός σκοπεύει μέσω της Φαίης να επηρεαστεί ο Βλάσσης και να πάρει αυτός την εταιρεία. Η Φαιη όμως ξέρει καλά να παίζει το διπλό παιχνίδι. Ο Βλάσης απολαμβάνει μια πλούσια ζωή, ενώ ο Αχιλλέας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την σύμφορα που τον βρήκε.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 13

Η Ρενατα πιάνει αγκαλιά τον Βλάσση με τη Φαίη. Ο Λεωνίδας καταλαβαίνει πως του έχουν κλέψει τα χρήματα που έκρυβε τόσα χρόνια. Ο Αχιλλέας ζητά πίσω το δαχτυλίδι που έκανε δώρο στη Φαίη.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 14

Η Ρενατα πλέον δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό που έχει για τον Βλάσση. Η Αμαλία και ο Λεωνίδας επισκέπτονται τον Αχιλλέα στο τμήμα για να τον βοηθήσουν.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 15

Ο Βλάσης αγνοείται και όλοι ανησυχούν καθώς ενημερώνονται από τις ειδήσεις για απαγωγή ενός νεαρού επιχειρηματία. Σκάνδαλο ξεσπά με την φυλάκιση του Αχιλλέα. Μια παγίδα στήνεται από τον Δαμιανό για να καταστρέψει τον Βλάσση.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελιδα της σειράς Έλα στη θέση μου