Έλα στη θέση μου επεισόδιο 16-17-18-19-20

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 16-17-18-19-20

Έλα στη θέση μου 16

Ο Βλάσσης είναι έτοιμος να δώσει την πρώτη του συνέντευξη. Ο Αχιλλέας από την άλλη μεριά θέλει να κερδίσει όλα όσα είχε πριν. Οι δυο άντρες θα βρεθούν αντιμέτωποι προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους δημοσιογράφους. Η συνέντευξη αυτή για πολλούς σηματοδοτεί και το τέλος της εταιρείας. Θα βρεθεί λύση πριν προλάβει να παιχτεί η συνέντευξη στα κανάλια;

Έλα στη θέση μου 17

Ο Αχιλλέας έρχεται πιο κοντά με τη Ρενάτα. Ο Δαμιανός ετοιμάζεται κρυφά για μια παράνομη δουλειά. Ο Βλάσης συζητά με την Φαίη για την ανανέωση του συμβολαίου της ενώ μια έκπληξη τον περιμένει.

Έλα στη θέση μου 18

Η Ρενατα πιάνει τον Βλάσση στα πράσα με την Φαίη και φεύγει έξαλλη μαζί με τον Αχιλλέα. Η Αιμιλία ζητά τον λόγο από τον Λεωνίδα γιατί την αποφεύγει. Ο Αχιλλέας εργάζεται ως μπογιατζής για να επιβιώσει. Η Ρενατα είναι έτοιμη να παραιτηθεί.

Έλα στη θέση μου 19

Η Σύλβια προσπαθεί να τυλίξει τον Λεωνίδα. Ο Αχιλλέας καταφεύγει στο μεροκάματο και υπόσχεται να εκδικηθεί την Αιμιλία. Ο Βλάσης θέτει τη συνεργασία με τους Γερμανούς σε κίνδυνο.

Έλα στη θέση μου 20

Η μεγάλη συμφωνία είναι έτοιμη να χαλάσει. Ο Βλάσης καταλαβαίνει πως δεν είναι και τόσο εύκολο το να είναι πρόεδρος. Ο Αχιλλέας αρνείται την πρόταση της Αιμιλίας να αναλάβει τα ινία της εταιρείας μαζί με τον Βλάσση.