Έλα στη θέση μου επεισόδιο 6-7-8-9-10

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 6-7-8-9-10

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 6

Ο Λεωνίδας δεν θέλει να αποχωριστεί τον Βλάσση παρόλο που γνωρίζει πως δεν είναι δικό του παιδί. Η Αμαλία και η Μιράντα τσακώνονται καθώς η Αμαλία φλερτάρει τον Λεωνίδα. Ο Βλάσσης προσπαθεί να καλοπιάσει την Μιράντα και να την πείσει πως μπορεί να αλλάξει. Ο Αχιλλέας ξανασκέφτεται το θέμα των απολύσεων, όμως η Εύα τον πείθει να προχωρήσει σε αυτές. Δεν λογαριάζουν όμως την Αμαλία η οποία είναι έτοιμη να του δώσει ένα μάθημα ζωής.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 7

Η Ρενατα συγκρούεται με τη Φαίη και μια κόντρα γεννιέται στην εταιρεία. Η Αμαλία και ο Λεωνίδας διοργανώνουν μια βραδιά ώστε να πουν την αλήθεια στα παιδιά τους, όλοι μαζί και οι τέσσερις. Το δείπνο μετατρέπεται σε δράμα μετά τα αποκαλυπτήρια.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 8

Ο Αχιλλέας αμφισβητεί τα λεγόμενα της Αμαλίας, αλλά πείθεται όταν βλέπει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Ο Βλάσης από την άλλη μεριά ξεχνά τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε, τους φίλους του και την γειτονιά του και ζει μια χλειδάτη ζωή. Η Ρεννάτα φοβάται μήπως ο Βλάσσης την εγκαταλείψει τώρα που έμαθε πως είναι πλούσιος. Η Αμαλία δεν διστάζει να προσφέρει στον πραγματικό της γιο τα ινία της εταιρείας.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 9

Οι ρόλοι του Αχιλλέα με τον Βλάση έχουν αντιστραφεί. Ο Βλάσης επιδεικνύει τα πλούτη του στους παλιούς του φίλους, ενώ ο Αχιλλέας ψάχνει συμμάχους, καθώς έγινε πάμφτωχος. Μέχρι και η Φαιή τον εγκατέλειψε. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να βοηθήσει τον Αχιλλέα, αλλά αυτός τον απορρίπτει.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 10

Η Αμαλία κάνει πρόεδρο της εταιρείας τον Βλάσση. Αυτός υπόσχεται καλύτερες ημέρες στο προσωπικό και γίνεται ήρωας για τους εργαζόμενους.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς έλα στη θέση μου