Ένα αστέρι γεννιέται (επεισόδια 27 – 28)

Ένα αστέρι γεννιέται

Η Νεσρίν παγώνει με την ομολογία του Μουράτ, ενώ ο Λεβέντ προσπαθεί να εκμαιεύσει από τη Χασρέτ αν είναι ερωτευμένη με κάποιον.

Ο Τζιχάν λέει πως ανακάλυψε όλη την αλήθεια σχετικά με τον Σαλίχ και τη Σαϊμέ και προσπαθεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό για να μην εμποδίσει τη Χασρέτ από το να ανέβει στη σκηνή.

Ο Κόμπρα μαθαίνει ότι μπορεί να υπάρξει κάτι σοβαρό ανάμεσα στη Γκιουλνάζ και σε κάποιον άλλο, με τη ζήλεια ο έρωτάς του αυξάνεται και προσπαθεί να βρει μια λύση για να μην χάσει τη Γκιουλνάζ. Η Νεσρίν τελικά μαθαίνει ένα πολύ καθησυχαστικό νέο από τη Νακιγιέ. Η οικογένεια του Τζιχάν πηγαίνει στο σπίτι της Χασρέτ για να ζητήσουν το χέρι της.

Το τρίο Ετέμ, Νεσρίν και Λεβέντ καλεί το βράδυ για δείπνο τον Τζιχάν και τη Χασρέτ και η αρμονία μεταξύ τους τραβά την προσοχή όλων. Παρόλα αυτά δεν ανοίγει κανένα χάσμα μεταξύ του Μουράτ και της Χασρέτ, αντιθέτως έχουμε ένα ρομαντικό πλησίασμα μεταξύ τους.

 Ο Μπουρχάν λέει στα παιδιά του πως η γιαγιά τους είναι άρρωστη και ότι πρέπει αμέσως να πάνε στο Κιρκλαρελί. Σύντομα τα τρία αδέρφια συγκεντρώνονται και φεύγουν με τον πατέρα τους, όμως ο δρόμος που παίρνουν δεν είναι για το Κιρκλαρελί, αλλά για τα σύνορα με τη Βουλγαρία.

 Η Σαϊμέ μαντεύει πού μπορεί να πήγε η χαμένη Χασρέτ και στον πανικό της για να επικοινωνήσει με τη Χασρέτ, φανερώνει στον Μουράτ ένα μυστικό.