Ένα αστέρι γεννιέται (επεισόδια 29 – 30)

Ένα αστέρι γεννιέται

Ο Μουράτ μένει έκπληκτος μπροστά στα λεγόμενα της Σαϊμέ καθώς εκείνη συνεχίζει να του εξηγεί καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Ο Μπουρχάν λέει στα παιδιά του ότι πηγαίνουν στη Βουλγαρία, αλλά κανένα από αυτά δεν φαίνεται να συμφωνεί μ’ αυτήν την κατάσταση.

Σταματούν σε ένα πρατήριο βενζίνης κοντά στα σύνορα και ο Καντίρ βγαίνει στην κεντρική λεωφόρο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον πατέρα του προκειμένου να σταματήσει ένα αυτοκίνητο για να τον φέρει πίσω στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μουράτ βλέπει στην άκρη του δρόμου τον Καντίρ και πηγαίνουν μαζί μέχρι το πρατήριο βενζίνης. Καθώς η Σαϊμέ και ο Μπουρχάν ξανασυναντιούνται μετά από τόσα χρόνια, ο Μουράτ προσπαθεί να κρατήσει υπό έλεγχο την κατάσταση κάνοντας συμφωνίες και δίνοντας υποσχέσεις. Τελικά ο Μουράτ καταφέρνει να τους γυρίσει όλους πίσω. Ο Μουράτ λέει στον Λεβέντ για τα συναισθήματά του, για το πόσο πολύτιμη νιώθει τη Χασρέτ και για το πόσο ευτυχισμένη θέλει να την κάνει. Όμως ο Λεβέντ πείθει τον Μουράτ να κρατήσει μια απόσταση από τη Χασρέτ.

Η μεγάλη συναυλία πλησιάζει και οι ετοιμασίες συνεχίζονται με αμείωτη ταχύτητα καθώς επιταχύνεται και η αλλαγή της Χασρέτ. Το χτένισμα, το μακιγιάζ, το φόρεμα με το οποίο θα βγει στη σκηνή… Ο Λεβέντ είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα. Ο Μπουρχάν και ο Σαλίχ έρχονται σε μια συμφωνία. Ο Σαλίχ προτείνει να του χαρίσει ένα σπίτι και αρκετά χρήματα για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με μόνο όρο να εμποδίσει τη Χασρέτ να μην εμφανιστεί στη σκηνή και να πάρει τα παιδιά του και να εξαφανιστεί. Η Χασρέτ λέει στον Τζιχάν για το τι είναι το μεγαλύτερό της όνειρο. Ο Τζιχάν δεν μπορεί να αντέξει άλλο και αρχίζει να λέει μερικά μυστικά στη Χασρέτ η οποία παίρνει μια εντελώς ξαφνική απόφαση.