Ένα αστέρι γεννιέται (επεισόδια 31 – 32)

Ένα αστέρι γεννιέται

Η Χασρέτ μαθαίνει από τον Τζιχάν ότι η μητέρα της ζει και πηγαίνει στη Σμύρνη να τη βρει. Ο Μπουρχάν κάνει μια τελευταία συμφωνία με τον Σαλίχ.

Ο Σαλίχ τα έχει ετοιμάσει όλα, καινούργιο σπίτι, δουλειά και αρκετά χρήματα για να περάσουν όλη τους τη ζωή. Το μόνο που έχει να κάνει ο Μπουρχάν είναι να πάρει τα παιδιά και να φύγει.

 Ο Κόμπρα μαθαίνει ότι η Γκιούλναζ θα φύγει για πάντα. Θα μπορέσει άραγε να της ζητήσει να παντρευτούν; Καθώς όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συναυλία, η Χασρέτ δεν είναι πουθενά. Και ο Μουράτ νιώθει πάλι απογοητευμένος που δεν μπορεί να βασιστεί στην Χασρέτ. Ο Μουράτ συναντά την Χασρέτ και την πείθει να ανέβει στην σκηνή. Όταν ο Τζιχάν βλέπει τη Χασρέτ και τον Μουράτ χέρι χέρι να κοιτάζονται στα μάτια, αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως ανάμεσά τους εξελίσσεται ένας έρωτας.

Άραγε, οι δύο τους ερωτευμένοι θα ομολογήσουν τον έρωτά τους ο ένας στον άλλο; Σιγά σιγά θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται μυστικά ενώ στο προσκήνιο θα υπάρξει κι ένας γάμος. Άραγε είναι όλοι έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Έφτασε η μεγάλη στιγμή της Χασρέτ, γεμάτη αγωνία, ενθουσιασμό και έντονα συναισθήματα, θα κόψει την ανάσα με την εμφάνιση της και θα μαγέψει τους πάντες στην σκηνή της συναυλίας.