Ένα αστέρι γεννιέται (επεισόδια 87 – 88)

Ένα αστέρι γεννιέται

Η Χασρέτ παίρνει μια σημαντική απόφαση για τον γάμο και σοκάρει τον Λεβέντ. Η κατάσταση αυτή καταρρακώνει τον Μουράτ, ενώ ο Λεβέντ ξεκινά τις ετοιμασίες. Η Χασρέτ παρόλα αυτά συνεχίζει να αμφισβητεί αυτήν της την απόφαση.

Από τη μια μεριά η καρδιά της χτυπά για τον Μουράτ κι από την άλλη δεν θέλει να στεναχωρήσει τον Λεβέντ. Επιπλέον νιώθει υπεύθυνη για τις χαμηλές πωλήσεις που έκανε το άλμπουμ της και που αυτό στεναχώρησε τόσο πολύ τον Λεβέντ. Η Τζερέν προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τον Μουράτ να ορθοποδήσει και προσπαθεί να τον πείσει να μιλήσει με τη Χασρέτ.

 Ο Μουράτ ομολογεί στην οικογένειά του ότι δεν έχει σχέση με τη Τζερέν κι ότι εκείνος πάντα αγαπούσε και θα αγαπά μόνο τη Χασρέτ. Όμως η Χασρέτ είναι πολύ μακριά τώρα πια. Η Χασρέτ κι ο Λεβέντ συναντιούνται νωρίτερα στη μέρα του γάμου. Έχουν πολλά να πουν ο ένας στον άλλο. Η Γκιουλνάζ νιώθει μια αδιαθεσία και αρχίζει να ταλαιπωρεί τον Κόμπρα αφού τον βάζει να κάνει ό, τι θέλει εκείνη. Ο πανικός του Κόμπρα για το παιδί έχει ξεκινήσει από τώρα. Θέλει να βρει χρήματα από κάπου για να ησυχάσει. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται ο Τζαφέρ με μια είδηση για τον Κόμπρα.