Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 1-2-3-4-5

Χωρίς εσένα - Επεισόδιο 1-2-3-4-5

Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 1

Η Μαρία είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη, γιατρό πνευμονολόγο στο επάγγελμα και μαζί έχουν αποκτήσει δυο γιους, τον Γιάννη και τον Φίλιππο. Η ζωή της οικογένειας φαντάζει ονειρική μέχρι που ο Μιχάλης, ο εφηβικός της δεσμός μπαίνει στη ζωή της και αυτή δείχνει να επηρεάζεται πολύ από τα συναισθήματα της. Η Μαρία αποφασίζει να χωρίσει τον άντρα της για να ζήσει μαζί με τον Μιχάλη. Και αυτός υπόσχεται να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του την Άννα. Τα συναισθήματα τους, τους δίνουν την ώθηση να αποκαλύψουν στους συντρόφους τους την αλήθεια. Ο Δημήτρης όμως μαθαίνει πως είναι βαριά άρρωστος και έχει μόνο τρεις μήνες ζωής. Η Μαρία αυτό φυσικά δεν το ξέρει και πηγαίνει να του ζητήσει να χωρίσουν.

Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 2

Ξαφνικά εισβάλει στο χώρο η Κάτια η μητέρα του Δημήτρη και έτσι η Μαρία δεν καταφέρνει να του πει αυτό που ήθελε. Αυτός κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του στη γυναίκα του και προσπαθεί να ζήσει ευτυχισμένος του τρεις μήνες που του απομένουν. Η Άννα όταν ακούει από τον Μιχάλη πως θα χωρίσουν, φτάνει έως το νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη. Ο Μιχάλης δεν ξέρει τι να κάνει, Να σταθεί στη γυναίκα του… Και η Μαρία; Η Μαρία τελικά λέει στον άντρα της πως θέλει να χωρίσουν. Ο Στάθης, φίλος του Δημήτρη ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Λήδα, η οποία είναι συνάδελφος του Δημήτρη.

Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 3

Η Δημήτρης είναι συντετριμμένος μετά από αυτό που του είπε η γυναίκα του για έναν άντρα που έχει εισβάλει στη ζωή της, ενώ αυτός της κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του. Ο Μιχάλης διστάζει να εγκαταλείψει την Άννα, μιας και αυτή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Γιάννης και η Νάντια νιώθουν μια περίεργη έλξη. Δεν ξέρουν όμως γιατί οι οικογένειες τους είναι έτοιμες να διαλυθούν.

Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 4

Η Λήδα θέλει να βοηθήσει τον Στάθη, έτσι αποφασίζει η ίδια να ψάξει και να βρει τον γιο του τον Γιώργο, με σκοπό πατέρας και γιος να συμφιλιωθούν. Ο Μιχάλης θέλει να ξεφύγει από την Άννα, η οποία τον πιέζει συνεχώς και του βάζει να υποσχεθεί πως θα είναι για πάντα μαζί. Ο Δημήτρης και η Μαρία λένε στα παιδιά τους πως παίρνουν διαζύγιο και αυτά καταρρέουν. Η Κάτια βλέπει την Μαρία σε τρυφερές στιγμές με τον Μιχάλη.

Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 5