Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 51-52-53-54-55

Χωρίς εσένα - Επεισόδιο 51-52-53-54-55Επεισόδιο 51
Η ξαφνική επίσκεψη του Μιχάλη στον Παύλο, τον σπρώχνει να απομακρυνθεί απ’ την Άννα, που συνεχίζει να πιστεύει στην αθωότητά του και να τον στηρίζει. Εκείνος όμως, φοβούμενος μήπως ο Μιχάλης του φορτώσει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, αποφασίζει να αναλάβει δράση

Επεισόδιο 52
Ο ΝΑΣΟΣ ακολουθεί την ΝΑΝΤΙΑ και τον ΓΙΑΝΝΗ και τους βλέπει να μιλάνε με οικειότητα. Παρά τις εξηγήσεις τους, κάνει σκηνή, κατηγορώντας ευθέως τον ΓΙΑΝΝΗ πως την πέφτει στην κοπέλα του και την ΝΑΝΤΙΑ πως τον ενθαρρύνει
Επεισόδιο 53Ο Γιάννης με το Μιχάλη έρχονται κοντά καθώς ολοκληρώνουν το τραγούδι που ο Γιάννης γράφει για τη Νάντια κι έτσι ο Μιχάλης ζει, για λίγο, αυτό που στερείται με το γιο του.

Επεισόδιο 54
Ο Γιάννης με το Μιχάλη έρχονται κοντά καθώς ολοκληρώνουν το τραγούδι που ο Γιάννης γράφει για τη Νάντια κι έτσι ο Μιχάλης ζει, για λίγο, αυτό που στερείται με το γιο του. Η Άννα προσπαθεί να φέρει πάλι το Νάσο κοντά στην κόρη της και η Λήδα προετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο ενθουσιασμένη με τον ερχομό του μωρού της ενώ ο Δημήτρης δε συμμερίζεται τη χαρά της.

Επεισόδιο 55
Ο Γιάννης αρνείται στη Νάντια πως έγραψε γι’ αυτήν το τραγούδι που κάνει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο και μεσολαβεί στον πατέρα του, για να πάρουν την Χριστίνα να δουλέψει part time στο στούντιο του Στάθη.