Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 81-82-83-84-85

Χωρίς εσένα - Επεισόδιο 81-82-83-84-85

Χωρίς εσένα 81 A –  81 B

Η Εύα βλέπει πως ο Γιώργος δυσκολεύεται να βάλει τέλος στη σχέση του με την Χριστίνα, έτσι αποφασίζει να λάβει δράση. Ο Δημήτρης αποφασίζει να μιλήσει με τον Μιχάλη ώστε να συνεχίσει αυτός τα μαθήματα με τον Γιάννη. Η Άννα σκέφτεται εάν είναι σωστό να κάνει μια εκπομπή για να προβάλλει το θέμα της μικρής. Η Νάντια ζητά από την Άννα να κρατήσει αποστάσεις από την μικρή. Την ίδια στάση κρατά και ο Παύλος. Η μικρή εξαφανίζεται.

Χωρίς εσένα 82 A – 82 Β

Ο Παύλος λέει στην Άννα πως η μικρή μπορεί να μείνει και επίσημα μαζί τους μέχρι να βρεθούν οι συγγενείς της. Η Λήδα ανακουφίζεται, αλλά ο Δημήτρης είναι ράκος καθώς το πρόγραμμα στο οποίο ήθελε να συμμετέχει ακυρώθηκε. Η Χριστίνα λέει στην Νάντια πως ο Γιώργος αγαπάει την Εύα. Ο Γιάννης συνεχίζει τα μαθήματα του με τον Μιχάλη. Ο Στάθης βλέπει σε τρυφερές στιγμές την Εύα με τον Γιώργο. Η Μαρία δεν αντέχει καθόλου την Αλεξάνδρα.

Χωρίς εσένα 83 A – 83 B

Η Κάτια ζητά από τον Δημήτρη να μην έρχεται τόσο κοντά ο Μιχάλης με τον Γιάννη, αλλά αυτός αρνείται. Η Μαρία παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως ο Μιχάλης συνεχίζει να κάνει μαθήματα στον Γιάννη. Ο Σέργιος πιστεύει πως κάτι συμβαίνει μεταξύ του Γιώργου και της Εύας. Η Άννα είναι στενοχωρημένη καθώς κανείς δεν θυμήθηκε τα γενέθλια της.

Χωρίς εσένα 84 A – 84 B

Ο Στάθης ρωτάει την Μαρία εάν ο γιος του και η Εύα έχουν σχέση. Στα media βγαίνει η είδηση πως ο Γιώργος θα βαφτίσει το παιδί της Εύας. Η Άννα περνά όμορφες στιγμές με τον Παύλο διασκεδάζοντας τα γενέθλια της. Ο Δημήτρης δείχνει να μην αντέχει άλλο, ενώ η Κάτια φοβάται μήπως ο γιος της κάνει κάποιο κακό στον εαυτό του. Η Εύα φεύγει ταραγμένη και τρακάρει..

Χωρίς εσένα 85 Α

Η Μαρία και η Κάτια φοβούνται μήπως ο Δημήτρης βάλει τέλος στη ζωή του. Η Άννα κατηγορεί τον Παύλο για την φωτογραφία με την μικρή που είδε το φως της δημοσιότητας, με την Αλεξάνδρα να νιώθει άσχημα που οι δυο αυτοί αποφάσισαν να χωρίσουν. Η Εύα είναι στο νοσοκομείο και όλοι αγωνιούν για το παιδί αλλά και για αυτήν. Ο Στάθης τσακώνεται με τον γιο του, αλλά και την Αλεξάνδρα. Η Μαρία καταλαβαίνει πως δεν αντέχει να χάσει τον Δημήτρη.