Χωρίς εσένα επεισόδιο 86-87-88-89-90

Χωρίς εσένα επεισόδιο 86-87-88-89-90

Χωρίς εσένα 86 A

Η Μαρία η οποία δεν θέλει να πεθάνει ο Δημήτρης είναι έτοιμη να φύγει μαζί του στο εξωτερικό. Η Αλεξάνδρα πλησιάζει τον Γιάννη με σκοπό να του πει πως ο πατέρας του είναι ο Μιχάλης. Ο Γιάννης το μόνο που σκέφτεται όμως είναι το τι επάγγελμα θα ακολουθήσει. Ο Γιώργος φιλοξενεί την Εύα στο σπίτι του μέχρι αυτή να αναρρώσει και να γεννήσει. Ο Μιχάλης ζητά από τη Μαρία να κάνουν ένα παιδί.

Χωρίς εσένα 87 A B

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει την αλήθεια στον Γιάννη. Ο Παύλος επιτίθεται στην Αλεξάνδρα για τις φωτογραφίες, ενώ η Άννα πιστεύει πως ο Παύλος το έχει στήσει όλο αυτό. Ο Παύλος και η Άννα χωρίζουν. Η Άννα όμως μαθαίνει το λάθος της, αλλά τώρα είναι αργά να ζητήσει συγγνώμη. Η Μαρία αποφασίζει να πει στον Μιχάλη πως θα γυρίσει στον άνδρα της. Ο Μιχάλης καταρρέει και αργότερα πηγαίνει στο σπίτι του Δημήτρη και φωνάζει την Μαρία.

Χωρίς εσένα 88 A  B

Ο Στάθης φοβάται πως εάν το παιδί της Εύας είναι δικό του, η Αλεξάνδρα θα τον χωρίσει. Ο Γιώργος είναι ανήσυχος καθώς η Εύα εξακολουθεί να θέλει να παντρευτεί τον αστρολόγο. Η υγεία του Δημήτρη επιδεινώνεται και αυτός αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Γιάννη. Ο Παύλος περιμένει την απάντηση της Άννας, καθώς της έκανε πρόταση γάμου.

Χωρίς εσένα 89 Α Β

Ο Γιάννης ζητά από τον Μιχάλη να μάθει την αλήθεια. Ο Στάθης και ο Γιώργος ζητούν από την Εύα να κάνει τεστ πατρότητας στο παιδί. Η Εύα λέει πως θα το κάνει μόνο εάν αυτό το επιτρέψει ο γιατρός της. Ο Δημήτρης παθαίνει λοίμωξη και μπαίνει στην εντατική. Κρίσιμη η κατάσταση του.

Χωρίς εσένα 90 A B

Ο Δημήτρης θέλει να πει την αλήθεια στον Γιάννη. Ξέρει πως οι γονείς του κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό. Ο Μιχάλης λέει στον Γιώργο πως τον απέλυσαν, ενώ αυτός τον συμβουλεύει να συνέλθει και πως δεν αξίζει να καταστραφεί για τη Μαρία. Η Εύα ματαιώνει τον γάμο με τον στρατολόγο. Η Άννα πάει να αγοράσει νυφικό και τελικά αγόρασε αυτό που ήθελε η Αλεξάνδρα, η οποία παντρεύεται τον Στάθη.