Χωρίς εσένα επεισόδιο 91-92-93-94-95

Χωρίς εσένα επεισόδιο 91-92-93-94-95

Χωρίς εσένα 91 A B

Η Μαρία σταματάει την τελευταία στιγμή τον Δημήτρη από το ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα του. Ο Γιάννης ξέρει πως οι γονείς του κάτι του κρύβουν, έτσι αρχίζει να ψάχνει τι μπορεί να είναι αυτό. Ο Μιχάλης είναι ράκος γιατί έχασε τη δουλειά του. Η Εύα αναβάλει τον γάμο με τον αστρολόγο. Ο Στάθης δέχεται να παντρευτεί την Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα πάει να αγοράσει το νυφικό που είχε δει και της άρεσε, αλλά έμαθε πως πουλήθηκε και πως το πήρε η Άννα.

Χωρίς εσένα 92 Α Β

Η Λήδα ζητά από τον Δημήτρη να πάρει άδεια για να αναρρώσει. Η Νάντια λέει στην Μαρία πως είναι καλύτερο να μάθει ο Γιάννης την αλήθεια από τους γονείς του, παρά από την Αλεξάνδρα. Η Εύα είναι πεισμένη, ενώ πιεσμένοι είναι και η Άννα σχετικά με τον εποικήμενο γάμο της. Ο Γιώργος προσπαθεί να συνεφέρει τον Μιχάλη από τον κατήφορο που έχει πάρει από το ποτό.

Χωρίς εσένα 93 Α  Β

Η Εύα και ο Γιώργος στεναχώριουνται που είναι μακριά. Ενώ ο Στάθης ελπίζει να είναι δικό του το παιδί για να είναι καλός πατέρας. Ο Δημήτρης και η Μαρία αποφάσισαν να πουν όλη την αλήθεια στον Γιάννη, ενώ η Αλεξάνδρα ανησυχεί για τον αδελφό της. Η Αλεξάνδρα λέει στον Γιάννη πως πατέρας του είναι ο Μιχάλης.

Χωρίς εσένα 94

Ο Στάθης και η Αλεξάνδρα τσακώνονται εξαιτίας της Εύας. Ενώ αυτή του λέει πως εάν δεν μείνει μακριά από τη Εύα δεν θα παντρευτούν. Αυτός φεύγει έξαλλος. Η Χριστίνα λέει στον Γιώργο να τα βρει με την Εύα, αλλά αυτός της λέει πως αποκλείεται καθώς δεν την εμπιστεύεται. Ο Γιάννης είναι ράκος και πηγαίνει σπίτι του. Οι γονείς του έχουν αποφασίσει να του μιλήσουν, αλλά όταν μπαίνουν στο δωμάτιο του αυτός έχει εξαφανιστεί.

Χωρίς εσένα 95

Η Αλεξάνδρα και η Άννα τσακώνονται για το νυφικό. Η Μαρία και ο Δημήτρης πιστεύουν πως ο Γιάννης βρίσκεται τον Πάνο. Ο Γιάννης πηγαίνει στο σπίτι του Μιχάλη και χωρίς να του πει ότι γνωρίζει τα πάντα, του ζητά να μείνει μαζί του για ένα διάστημα. Η Μαρία και ο Δημήτρης αρχίζουν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει με τον Γιάννη.