Η Παραλία – Επεισόδιο 1-2-3-4-5

Η Παραλία - Επεισόδιο 1-2-3-4-5

Διαβάστε τις περιλήψεις της σειράς “Η Παραλία – Επεισόδιο 1-2-3-4-5” και δείτε τα επεισόδια έτσι όπως προβάλλονται από την ΕΡΤ1.

Η Παραλία – Επεισόδιο 1-2-3-4-5

 

Επεισόδιο 1 – ERT

Είμαστε στο 1969. Η Υπατία Αρχοντάκη, μια νεαρή γιατρός από τα Μάταλα της Κρήτης, που ενσαρκώνεται από τη Δανάη Μιχαλάκη, επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε. Επιστρέφει για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα του προσεχούς γάμου της με τον Γιώργο. Η οικογένεια και οι παιδικές της φίλες, Μαρία και Ρηνιώ, υποδέχονται με χαρά τα νέα. Εκείνο το βράδυ, στην παραλία που έχει τόσες αναμνήσεις για εκείνη, κάτω από το λαμπερό φεγγάρι, η Υπατία συναντά την ξεχωριστή κοινότητα των χίπις που προετοιμάζονται για ένα πάρτι. Ωστόσο, καθώς το πάρτι φτάνει στην κορυφή του, ένα σοκαριστικό γεγονός διαταράσσει την ηρεμία του τόπου.

Επεισόδιο 2 – ERT

Το χωριό των Ματάλων βιώνει τη θλίψη του φόνου και την ανησυχία για τον εντοπισμό του δράστη, με την Υπατία να είναι ιδιαίτερα συγκλονισμένη. Οι κάτοικοι είναι σε σοκ, καθώς δεν έχουν ξαναβιώσει κάτι παρόμοιο. Η τοπική κοινότητα αρχίζει να βλέπει με επιφυλακτικότητα τους χίπις, ασκώντας πίεση στις αρχές για να βρεθεί ο δολοφόνος. Το περιστατικό τραβά την προσοχή της Γενικής Ασφάλειας στην Αθήνα, η οποία αποστέλλει τον έμπειρο υπαστυνόμο Ανδρέα Καραχάλιο για να αναλάβει την υπόθεση.

Επεισόδιο 3 – ERT 

Νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει τα Μάταλα. Μια αλυσίδα που βρέθηκε κοντά στο σημείο του εγκλήματος φαίνεται να κρύβει κάποια μυστικά. Ο υπαστυνόμος Καραχάλιος προχωρά σε ανακρίσεις, με τον Πιτ και τον Χάρι να βρίσκονται στο επίκεντρο. Η Υπατία, από την άλλη, βαθαίνει τη σχέση της με τον Χάρι, ανακαλύπτοντας περισσότερα για τον εαυτό της. Ταυτόχρονα, υπάρχει μια συνάντηση μεταξύ Γράντου και Σήφη για την πώληση ενός οικοπέδου, το οποίο φαίνεται να είναι το επίκεντρο ενός σκανδάλου. Οι τοπικοί είναι πλέον διαιρεμένοι στην άποψή τους για τους χίπηδες, με κάποιους να τους υποστηρίζουν και άλλους να τους βλέπουν με επιφυλακτικότητα.

Επεισόδιο 4 -ERT 

Το χωριό συγκεντρώνεται για την κηδεία μιας νεαρής κοπέλας, με τον πόνο και τη θλίψη να είναι παραπανίσια. Ο υπαστυνόμος Καραχάλιος αναζητά απαντήσεις για τον φόνο και επικεντρώνεται στον Σήφη, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για την ενοχή του Πιτ. Παρόλα αυτά, ο Πιτ αποφυλακίζεται και επιστρέφει στην ομάδα των χίπηδων, προκαλώντας ανακούφιση. Στο μεταξύ, η Υπατία και ο Χάρι βαθαίνουν τη σχέση τους, φροντίζοντας έναν τραυματισμένο χίπη, και αναρωτιούνται αν ο δεσμός τους είναι πιο δυνατός από τα εμπόδια που τους χωρίζουν.

Επεισόδιο 5 – ERT 

Η Υπατία και ο θείος της, Δημητρός, περνούν όμορφες στιγμές εξερευνώντας την αρχαιολογική περιοχή της Φαιστού, παρόλο που η Νικολίνα διαφωνεί. Ο Πιτ μοιράζεται τις ανησυχίες του με τον Καραχάλιο για την ταυτότητα του δολοφόνου. Εν τω μεταξύ, ο Χάρι καλεί την Υπατία να τον βοηθήσει στις ιατρικές του επισκέψεις στα γύρω χωριά, καθώς χρειάζεται την υποστήριξη ενός άλλου γιατρού. Καθώς συνεργάζονται, η σχέση τους γίνεται πιο έντονη και βαθιά.

 

Διαβάστε και δείτε τα επόμενα 5 επεισόδια, εδώ

Μπορείτε να μεταβείτε στην αρχική σελίδας της σειράς “Η Παραλία”, εδώ.