Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 245-246-247-248-249

Κλεμμένα όνειρα - Δείτε τα επεισόδια 245-246-247-248-249

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 245-246-247-248-249

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 445. Η Ηρώ λέει στον Σταύρο πως ο Κλαδαάς με κάποιον τρόπο έχει σχέση με την δολοφονία του αδελφού του. Η Μάνια αντιδρά άσχημα καθώς η Λήδα θα τους επισκεφθεί και λέει στον Πετρίδη πως γρήγορα οδεύει προς αντικατάσταση της μητέρα της για να κάνει τη ζωή του. Ο Στέφανος λέει στην Χαρά να βγουν το βράδυ αλλά αυτή αρνείται καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι του Πετρίδη. Η Μαρία για πρώτη φορά πάει στην Γκαλερί. Τώρα πρέπει να μάθει μια άλλη ζωή…

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 446. Η αστυνομία βρίσκει το αυτοκίνητο του Κλαδά και διαπιστώνει πως η άδεια κυκλοφορίας δεν ανήκει σε αυτόν αλλά σε μια γυναίκα. Η Μάνια και ο Σταύρος βγαίνουν για φαγητό και έρχονται πολύ κοντά. Η Μαρέλα βλέπει μια φωτογραφία και στενοχωριέται καθώς θυμάται τον Σάκη. Στο τραπέζι του Πετρίδη η Μάνια και η Λήδα τσακώνονται.

Επεισόδιο 247. Ο Νότης ανησυχεί που βρήκε τον Κλαδά στο σπίτι του και αγχώνεται όταν μαθαίνει για την αστυνομία και τις έρευνες. Η Μάνια λέει στην Χαρά σχετικά με την Λήδα και πως από το παρελθόν της συμπεραίνει πως μπήκε στο σπίτι τους για να τους καταστρέψει. Η Χαρά όμως δεν το πιστεύει. Ο Σταύρος λέει στην Μαρία να της στείλει την Μάνια για να την βοηθήσει με την Γκαλερί.

Επεισόδιο 248. Ο γιατρός της Χαράς λέει στον πατέρα της πως θα πρέπει να της γίνει νέα θεραπεία πριν ξυπνήσει η ασθένεια. Αυτός στενοχωριέται για την ψυχολογία της κόρης του. Η Λήδα θέλει να πλησιάσει την Μάνια αλλά αυτή αρνείται.

Επεισόδιο 249. Ο Νότης και η Μαρία έρχονται κοντά. Ο Γιώργος βάζει να παρακολουθήσουν την γυναίκα του φοβούμενος μήπως αυτή είναι με άλλον. Η Μάνια λέει στον Σταύρο για την Λήδα και αυτός προσπαθεί να την ηρεμίσει. Η Λήδα λέει στον Νότη πως είναι καιρός να βγάλουν από την μέση τον Πετρίδη αλλά αυτός της λέει πως θα κινηθούν βάση του αρχικού τους σχεδίου.