Κλεμμένα όνειρα – Δείτε τα επεισόδια 439-440-441-442-443-444

Κλεμμένα όνειρα - Δείτε τα επεισόδια 439-440-441-442-443-444

Κλεμμένα όνειρα – Δείτε τα επεισόδια 439-440-441-442-443-444

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 439. Η δίκη συνεχίζεται και η Άννα προχωρά στην δική της κατάθεση ώστε να βάλει τον Μαλτέζο στη φυλακή. Ο Σάκης λέει στη Φρύνη πως την αγαπά αληθινά και θέλει να είναι μαζί της. Η Μάνα του Μαλτέζου βλέπει πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον γιο της και ζητά βοήθεια. Ο Δρόσος προσφέρει την βοήθεια του και προτείνει τον εγκλεισμό του Μαλτέζου σε ψυχιατρείο μιας και είναι ψυχικά άρρωστος. Το δικαστήριο θα αποφασίσει και η αγωνία είναι μεγάλη.

Κλεμμένα όνειρα επεισόδιο 440. Ο Άρης πυροβολείται έξω από το δικαστήριο από τον φίλο της Λένας. Μάρτυρας στο περιστατικό θα είναι ο Νότης ένας νεαρός που συνδέεται με την οικογένεια Μαλτέζου. Ο Άρης πηγαίνει στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο ενώ ο Σταύρος είναι συνεχώς στο πλευρό του και του δίνει κουράγιο. Ο Νότης θέλει να βοηθήσει στον να βρεθεί το άτομο που έκανε αυτό το κακό. Ο Άρης παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, την ώρα που η Μαρία πηγαίνει στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Επεισόδιο, 441. Ο Νότης υποβάλει παραίτηση από την δουλειά του λέγοντας πως τώρα θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά αρχίζει και οι νέοι μαθητές καταφθάνουν και γνωρίζονται μεταξύ τους. Ο Σταυρός πιστεύει πως κάποιος τον παρακολουθεί και αρχίζει μαθήματα σκοποβολής. Ο Νότης περιμένει την άφιξη της Λήδας η οποία λέει πως έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της σχετικά με τον Απόστολο Πετρίδη.

Επεισόδιο, 442. Η Χαρά δείχνει αγχωμένη από την πρώτη μέρα στο Κολέγιο ενώ δηλώνει ενθουσιασμένη από τον Σταύρο τον οποίο γνώρισε στην σκοποβολή. Η Νιόβη νιώθει πως καταπιέζεται από τον Γιώργο και την συνεχή φροντίδα του. Ο Νότης λέει στην Λήδα πως κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον Σταύρο και τώρα δούλευε ως σύμβουλος του.

Επεισόδιο 443. Η Ηρώ δίνει στον Σταύρο μια κούτα από πράγματα της γιαγιά του. Η Νιόβη λέει τον Γιώργο πως κουράστηκε όλη την ημέρα στο σπίτι και θέλει να πιάσει δουλειά, ενώ αυτός αρνείται. Η Μαρία λέει στην Αλεξάνδρα πως ο Σταύρος έχει κλειστεί πολύ στον εαυτό του και εκδηλώνει την ανησυχία της.

Επεισόδιο 444. Η Αλεξάνδρα λέει στην Μαρία πως δεν πρέπει να θρηνεί άλλο και να μην το βάζει κάτω για καλό του παιδιού της. Της προτείνει να αναλάβει την γκαλερί. Η αρρώστια της Μάνιας βρίσκεται σε ύφεση έπειτα από εξετάσεις που έγιναν.