Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 458-459-460-461

Κλεμμένα όνειρα - Δείτε τα επεισόδια 458-459-460-461

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 458-459-460-461

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 458. Ο Γιώργος λέει στον Λευτέρη πως η Νιόβη λέει τα καλύτερα για αυτόν και αυτός κολακεύεται. Ο Νότης πληροφορείται πως η Χρύσα θα ήθελε να δει την κούτα της Τζόρνταν. Η Χαρά αποφάσισε πως είναι καλύτερα να χωρίσει τον Στέφανο καθώς δεν θέλει να τον ρίξει ψυχολογικά με την ασθένεια της. Το πτώμα του Κλαδά εντοπίζεται από τις αρχές .

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 459.Η Λήδα επισκέπτεται την Χαρά στο νοσοκομείο και το μόνο που καταφέρνει είναι να την ταράξει. Η Λήδα κάνοντας μια ακόμα έξυπνη κίνηση πηγαίνει στον γιατρό της Χαράς και του ζητά να εξεταστεί μήπως και τυχόν είναι αυτή η συμβατή δότρια. Η Αλεξάνδρα είναι χαρούμενη καθώς δεν υπάρχει πια ο δολοφόνος του γιου της, ενώ ο Σταύρος της λέει πως είναι καιρός να βγει από το σπίτι και να ζήσει και πάλι. Παρόλο που ο Γιώργος και η Νιόβη προσπαθούν να κάνουν παιδί, αυτός βρίσκει στο σπίτι χάπια.

Επεισόδιο 460. Η Μαρέλα είναι χαρούμενη καθώς η αγαπημένη της γιαγιά την γνώρισε! Ο Νότης αποκαλύπτει στην Λήδα πως θέλει να γνωρίζει τι έχει μέσα η κούτα. Ο Γιώργος βάζει τα χάπια κάτω από το πιάτο της Νιόβης ώστε να της δείξει πως γνωρίζει τα πάντα. Η Αλεξάνδρα πήρε την απόφαση να ανοίξει την κούτα της Τζόρνταν.

Επεισόδιο 461. Ο Γιώργος αρνείται να πιστέψει τις δικαιολογίες της Νιόβης και έτσι φεύγει από το σπίτι. Ο γιατρός λέει στη Χαρά πως καλό είναι να μην έχει πολλές επαφές με τον Στέφανο καθώς μια λοίμωξη μπορεί να την επηρεάσει σε σοβαρό βαθμό. Ο Σταύρος βρίσκει την Αλεξάνδρα χτυπημένη!