Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 467-468-469-470-471

Κλεμμένα όνειρα - Δείτε τα επεισόδια 467-468-469-470-471

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 467-468-469-470-471

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 467. Ο Αγάς προσπαθεί να κάνει κάτι ώστε να διορθώσει το λάθος που έκανε και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στην Μαρέλα. Ο δικηγόρος του ιδρύματος λέει να βάλουν λεφτά στο έργο της Χρύσας από τον τραπεζικό λογαριασμό της γιαγιάς της. Ο Ρώσος λέει στη Χρύσα πως ο Νότης δεν είναι και τόσο καλό παιδί και πως δεν τον εμπιστεύεται καθόλου. Η Λήδα καταστρώνει νέα σχέδια κατά του Πετρίδη.

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 468. Ο Ρώσος γνωρίζει τη Νιόβη. Ο Γιώργος τους βλέπει μαζί και ζηλεύει. Ο Πετρίδης θέλει να μάθει τι κάνει η Χαρά και η αδελφή της κατηγορεί τη Λήδα πως δεν υπολογίζει την κακή ψυχολογία της Χαράς. Ο Στέφανος λέει στη Χριστίνα πως αυτός και η Χαρά τέλειωσαν μια για πάνα.

Επεισόδιο 469. Ο Ευθυμίου παίρνει από την τσάντα της Λήδας το μαγνητόφωνο με την συνομιλία τους. Ο Γιώργος ψάχνει να βρει ποιος είναι αυτός που έφυγε με την γυναίκα του από το μπαράκι. Η Χαρά δεν μπορεί να ξεχάσει τον Στέφανο.

Επεισόδιο 470.Ο Σταυρός σκέφτεται τι μπορεί να τους έλεγε η Ελέν στο γράμμα της. Η Μαρέλα πιστεύει πως ο Αγάς ακόμα την θέλει, αλλά η Χριστίνα της λέει πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Μάνια ζητά από τον Ευθυμίου να μάθει τον πραγματικό ρόλο της Λήδας. Ο Πετρίδης είναι τώρα πανικόβλητος και κάνει τα πάνα για να έρθει η Λήδα πίσω σε αυτόν.

Επεισόδιο 469. Ο Απόστολος κανονίζει ότι έχει να κάνει με τον επικείμενο γάμο της Λαδάς. Το λέει στη Βάλια η οποία δεν χαίρεται καθόλου με αυτό που άκουσε. Ο Γιώργος πλησιάζει τη Νιόβη για να τα ξαναβρούν αλλά αυτή αρνείται.