Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 478-479-480-481

Κλεμμένα όνειρα - Επεισόδια 478-479-480-481

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 478-479-480-481

Επεισόδιο 477. Η Μάνια καταφθάνει στο σπίτι του Σταύρου με την Λήδα να προσπαθεί να ηρεμίσει το Νότη, λέγοντας πως θα βρουν κάποιον άλλον τρόπο για να βλάψουν τον Σταύρο. Η Μάνια λέει στον Σταύρο πως δεν έχει δει με καλό μάτι τον Νότη και πως κάτι έχει με την Λήδα.

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 478. Το κόλπο της Λήδας και του Νότη σχετικά με την ληστεία πετυχαίνει, έτσι έχουν στα χέρια τους το πληρεξούσιο της Χρύσας. Η Μάνια δεν δέχεται να παρευρεθεί στον γάμο του πατέρα της και φεύγει μάλιστα από το σπίτι καθώς πιστεύει πως τώρα είναι ανεπιθύμητη.

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 479. Ο Σταύρος μιλά με την συγκρατούμενο της γιαγιά του ώστε να μάθει για τον φάκελο. Η κατάθεση διαρκεί πολύ και ο Νότης αγωνιά. Ο Ευθυμίου λέει στην Λήδα πως θέλει να την δει στο ξενοδοχείο, διαφορετικά θα πει όλη την αλήθεια στον Πετρίδη.

Επεισόδιο 480. Ο Νότης μαθαίνει από τον Σταύρο πως η κατάθεση της Δημάκη κρίθηκε ως αναξιόπιστη. Ο Σταύρος παθαίνει εκ νέου μερική απώλεια μνήμης έτσι ανησυχεί πολύ για την υγεία του.

Επεισόδιο 481. Η ημέρα του γάμου της Λήδας με τον Πετρίδη πλησιάζει και ο Νότης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Σταύρος έκπληκτος μαθαίνει για τον τσακωμό της Μάνιας με τον πατέρα της και πως έφυγε από το σπίτι. Πηγαίνει, της μιλά, και αποφασίζουν να πάνε μαζί στον γάμο ζητώντας συγγνώμη από τον πατέρα της.