Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 517-518-519-520-521

Κλεμμένα όνειρα - Επεισόδια 517-518-519-520-521

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδια 517-518-519-520-521

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 517. Η Λήδα πιέζει τον Νότη να φύγουν παρέα στο εξωτερικό και τότε τον βλέπουμε να της λέει διάφορες δικαιολογίες ώστε να την αποφύγει. Η Μαρία πιστεύει πως η Λήδα αγαπά τον Νότη και είναι μπερδεμένη. Η Μάνια χάνει το παιδί και αποφασίζει να μην το ανακοινώσει ακόμα στον Σταύρο. Η Χριστίνα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργου για να ζητήσει συγνώμη αλλά τότε θα καταφθάσει και η Νιόβη. Η Μαρέλα έμαθε πως ο Γεράσιμος είναι ο φυσικός της πατέρας.

Κλεμμένα όνειρα, επεισόδιο 518. Η Νιόβη όπως σας είπαμε και παραπάνω τσακώνεται με τον Γιώργο και αποφασίζει να τον χωρίσει. Τότε πηγαίνει στο μπαράκι για να ηρεμίσει. Το ηθικό του Λευτέρη ανεβαίνει μαθαίνοντας τα νέα. Ο Νότης νιώθει να είναι στριμωγμένος και τον βλέπουμε να λέει ψέματα στην Λήδα. Τότε θα πάει να πει τι νιώθει στην Μαρία, χωρίς να γνωρίζει πως η Λήδα τον παρακολουθεί. Η Μαρέλα αποφάσισε να ακολουθήσει τον πατέρα της στην Γερμανία για να αρχίσει εκεί μια νέα ζωή.

Επεισόδιο 519. Ο Νότης κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία και αυτή πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ελίνα είναι η καινούργια γυναίκα που μπαίνει για τα καλά στη ζωή του Σταύρου. Η Λήδα που τώρα ξέρει πως ο Νότης της λέει ψέματα, αποφασίζει να πάει στον κολέγιο για να τον αποχαιρετήσει πριν φύγει για το εξωτερικό. Ένα μήνυμα όμως θα λάβει η Μαρία από το κινητό του Νότη, και τότε όλα πάλι θα ανατραπούν.

Επεισόδιο 520. Ο Σταύρος μαθαίνει από τον Νότη πως δεν έχει στείλει αυτός το μήνυμα στην Μαρία και πανικόβλητος τρέχει στο πάρκο όπου βλέπουμε την Λήδα να απειλεί να σκοτώσει την Μαρία! Ο Σταυρός της παίρνει το όπλο αλλά κάτι συμβαίνει και αυτή πέφτει αναίσθητη. Ο Νότης φτάνει στο πάρκο και αποφασίζει να κλείσει για πάντα το στόμα της Λήδας. Θα καταφέρει όμως να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μαρίας και του Σταύρου. Η Μάνια είναι ράκος που έχασε το μωρό και την βλέπουμε να κάνει περίεργες κινήσεις.

Επεισόδιο 521. Η Ηρώ πιστεύει πως ο Σταύρος σκότωσε τη Λήδα διότι βρέθηκε στο σημείο η κάρτα του και όλο το σκηνικό έγινε κοντά στο σπίτι του. Η Άννα μαθαίνει από τον Σταύρο τα νέα, αλλά την ώρα που αυτή βρίσκει την ευκαιρία να το σκάσει, έρχεται το περιπολικό για να συλλάβουν τον Σταύρο.