Μαύρο Τριαντάφυλλο – Επεισόδια 10-11-12-13-14

Μαύρο Τριαντάφυλλο - Επεισόδια 10-11-12-13-14

Μαύρο Τριαντάφυλλο – Επεισόδια 10-11-12-13-14

Μαύρο Τριαντάφυλλο, επεισόδιο 10. Η Εμπρού και τα παιδιά περνούν μια άσχημη νύχτα στο κτήμα, στο κτήμα που τους παραχώρησε ο Μουράτ. Ο Φιράτ έχει συγκινηθεί πολύ με την Εμπρού και ψάχνει το παρελθόν της. Ο Κεντάλ πηγαίνει στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μουρατ, αλλά δυο μάτια έχουν πέσει πάνω του.

Μαύρο Τριαντάφυλλο, επεισόδιο 11.Η Οζλέμ αγριεύει πολύ με την σχέση του Κεντάλ με την Ναριν. Η Εμπρού προσπαθεί να λύσει τα θέματα που έχουν προκύψει με την κληρονομιά, ενώ δέχεται ξαφνική επίσκεψη που θα την βάλει σε σκέψεις.

Επεισόδιο 12. Ο Κεντάλ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Εμπρού θέλει μερίδιο από το αρχοντικό. Προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη ώστε να μην διεκδικήσει τίποτα. Θέλει με κάθε τρόπο να καταστρέψει την Εμπρουύ και τις ανιψιές του. Η οζλεμ βρίσκει ένα σχέδιο για να ξεφορτωθεί τους εχθρούς της.

Επεισόδιο 13. Η Οζλεμ πετυχαίνει τον σκοπό της, βάζοντας την Νεριν σε σκέψεις. Η Αντά είναι απελπισμένη και ψάχνει έναν τρόπο για να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Επεισόδιο 14. Ο Κενταλ βρίσκει τα χρήματα για να τα δώσει στην Εμπρου, έτσι ώστε να την απομακρύνει από το σπίτι. Την τελευταία στιγμή κάτι ξαφνικό συμβαίνει. Η Εμπρου και η Ναρίν έρχονται αντιμέτωπες.