Μαύρο Τριαντάφυλλο – Επεισόδια 5-6-7-8-9

Μαύρο Τριαντάφυλλο - Επεισόδια 5-6-7-8-9

Μαύρο Τριαντάφυλλο – Επεισόδια 5-6-7-8-9

Μαύρο τριαντάφυλλο, επεισόδιο 5. Ο Κεντάλ ετοιμάζει ολόκληρο σχέδιο για να αγοράσει σε πολύ χαμηλές τιμές τις εκτάσεις γης της Εμπρού λέγοντας της πως έτσι θα την σώσει από τα χρέη. Της κάνει μια προσφορά που είναι πολύ πιο μικρή από την συνολική αξία της γης. Όταν επιστρέφει σπίτι διαπιστώνει πως έχουν βγάλει στον πλειστηριασμό το σπίτι… Με τα παιδιά της να μην έχουν που να πάνε…

Μαύρο τριαντάφυλλο, επεισόδιο 6.Η Εμπρου δεν έχει που να πάει πλέον έτσι παίρνει τα παιδιά και πηγαίνει στον Κεντάλ ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ. Ο Μποράν την βλέπει και εξαγριώνεται. Ο Κενταλ την ρωτά γιατί ήρθε ως εκεί και αυτή είπε πως για να δουν τα παιδιά τους συγγενείς. Το πρωί ετοιμάζεται το μνημόσυνο του Μουράτ.

Επεισόδιο 7. Η οικογένεια φοβάται μήπως μάθουν όλοι πως και η Ναρίν είναι γυναίκα του Μουράτ. Για να μην συμβεί αυτό η Εμπρου και τα παιδιά της πρέπει να φύγουν. Τα παιδιά όμως θέλουν να δουν το σημείο που σκοτώθηκε ο πατέρας τους. Η Εμπρού τους πηγαίνει και περνάει μέχρι την αστυνομία για να μάθει εάν υπάρχουν εξελίξεις. Η Εμπρού και τα παιδιά φοβούνται για το μέλλον τους. Ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος στο σπίτι αλλά για περίεργο τρόπο την μισούν και αυτήν και τα παιδιά της.

Επεισόδιο 8. Ο Μποραν πυροβόλησε και η σφαίρα κάνει την οικογένεια του Μουρατ να τρέμει. Η Ναριν κάνει τα πάντα για να σώσει τον γιο της και ο Κενταλ κρύβει όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μποραν. Η Μαγια είδε μια φωτογραφία στο δωμάτιο του Μποραν και θέλει να μιλήσει με την Εμπρου.

Επεισόδιο 9. Η Εμπρου μετά το περιστατικό συνέρχεται, έτσι παίρνει τα παιδιά και φεύγουν. Το θέμα είναι πως τώρα δεν έχουν που να μείνουν. Η Ναριν μαθαίνει πως ο Φιράτ βοήθησε την Εμπρου και αμέσως παγαίνει εκεί για να του ζητήσει το λόγο. Ο Αντα εξαφανίζεται και η Εμπρου μπαίνει στο σπίτι του κενταλ και τον απειλεί.