Μπρούσκο – Η Μελίνα γεννά και εμφανίζονται επιπλοκές

 Μπρούσκο - Η Μελίνα γεννά και εμφανίζονται επιπλοκές Μπρούσκο – Η Μελίνα γεννά και εμφανίζονται επιπλοκές εκεί που όλα φαίνονταν πως πήγαιναν καλά.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας έχουν επιστρέψει στην Κύπρο, καθώς ο Ματθαίος του ζήτησε συγγνώμη. Έτσι η οικογένεια των Ματθαίων είναι και πάλι ενωμένη.

Η Μελίνα έχει μπει στον 8ο μήνα και περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του παιδιού της. Το ζευγάρι ακόμα δεν γνωρίζει το φύλο, αλλά ούτε εάν είναι ένα ή δυο παιδιά. Ο Αχιλλέας έχει γενέθλια και αυτή του ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι, ενώ κρεμάει μπαλόνια και με την βοήθεια της Δήμητρας ετοιμάζουν πολλά φαγητά και γλυκά.

Ο Αχιλλέας ξέρει για την έκπληξη αυτή, αλλά λίγη πιο πριν την παίρνει για φαγητό έξω για να περάσουν λίγες στιγμές μαζί.

Όταν επιστρέφουν στο σπίτι, όλοι βρίσκονται εκεί κάνοντας του έκπληξη. Την ώρα που ο Αχιλλέας κάνει την καθιερωμένη πρόποση η Μελινα πιάνει την κοιλιά της και αρχίζει να φωνάζει πως πονάει πολύ και πως γεννάει. Ο Αχιλλέας είναι τρομαγμένος. Γρήγορα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά η Μελίνα διανύει έναν από τους πιο δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης;

Θα τα καταφέρει;

TV24