Μπρούσκο – Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Μελίνας

Μπρούσκο - Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Μελίνας
Μπρούσκο – Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Μελίνας.

Η Μελίνα βρίσκεται στο πλευρό της φίλης της Βασιλικής και αποφασίζει να προχωρήσει σε ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος ο οποίος έχει βαλθεί να βγάλει από τη μέση τα δύο κορίτσια. Η παγίδα όμως που έχει σχεδιάσει η Μελίνα την οδηγεί μαζί με τη Βασιλική σε θανάσιμο κίνδυνο.

Η Μελίνα βρίσκεται στα Χανιά για να μείνει μαζί με τη Βασιλική, η οποία έχει περάσει εφιαλτικές μέρες με ένα δολοφόνο να την κυνηγά και να της στέλνει απειλητικά μηνύματα. Ο Αχιλλέας, αν και θέλει να είναι μαζί της, δεν μπορεί και με μισή καρδιά βρίσκεται στην Κύπρο.

Η Μελίνα διαδίδει επίτηδες ότι το βράδυ θα είναι με τη Βασιλική στο σπίτι της για να το ακούσει ο δολοφόνος, να εμφανιστεί και να τον πιάσουν τα παλικάρια του Σήφη, τους οποίους είχε ζητήσει η Μελίνα νωρίτερα. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας έχει τη διαβεβαίωσή της ότι δεν θα είναι μόνη και ότι θα παραμείνει στο ξενοδοχείο κι όχι στο σπίτι της Βασιλικής. Το κόλπο αρχίζει, αλλά οι άντρες του Σήφη δεν έχουν πάρει το μήνυμά του και δεν έχουν πάει να φυλάνε το σπίτι της Βασιλικής. Ο δε Σήφης είναι στην ταβέρνα με τον Μηνά και δεν ξέρουν τίποτα. Ο Αχιλλέας τηλεφωνεί στη Μελίνα κι εκείνη του λέει ψέματα ότι είναι στο ξενοδοχείο, ενώ ο Αχιλλέας ξέρει ότι του λέει ψέματα.