Μπρούσκο 516-517-518-519-520

Μπρούσκο 516-517-518-519-520

Μπρούσκο 516

Η Βασιλική βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δέχτηκε ένα ακόμα απολιτικό τηλεφώνημα. Το γεγονός φυσικά ότι δολοφονήθηκε και δεύτερη κοπέλα στα Χανιά, την έχουν κλονίσει. Η Μελίνα βρίσκεται στο πλευρό της ώστε η φίλη της να μην είναι μόνη της αυτό το διάστημα, ενώ τσακώνεται και με τον Αχιλλέα, ο οποίος θέλει να την πάρει πίσω στην Κύπρο. Ο Αχιλλέας φτάνει μόνος τους την Κύπρο και τσακώνεται για με τον Ματθαίο. Ο Σήφης και η Όλγα ακυρώνουν το σύμφωνο συμβίωσης. Ο Μάρκος έχει αποφασίσει να χωρίσει τη Δάφνη. Η Δάφνη έχει εξαφανιστεί ενώ η Γεσθημανή γυρίζει όλα τα Χανιά και λέει άσχημα πράγματα. Η Μελίνα έχει ένα σχέδιο ώστε να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο.

Μπρούσκο 517

Η Μελίνα ζητά από τον Σήφη να βάλει τους ανθρώπους του να προσέχουν το σπίτι της Βασιλικής. Αυτός δέχεται και στέλνει τους άνδρες του. Η Όλγα και ο Σηφης τσακώνονται καθώς αυτή πιστεύει πως ο Σηφης έχει σχέση με την Μελίνα, ο Πάτροκλος γίνεται έξαλλος με τις κινήσεις που κάνει η Άννα. Η Γεσθημανή κατηγορεί την Δάφνη στον Διαμαντή. Η Μαρίνα ζητά να χειρουργηθεί όσο το γρηγορότερο γίνεται. Η Μελίνα ξεκινά το σχέδιο της ώστε να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος. Όμως το σχέδιο δεν προχωρά όπως το επιθυμούν και οι κοπέλες βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Μπρούσκο 518

Το κόλπο της Μαρίνας δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ ο δολοφόνος είναι έξαλλος μαζί τους και τις κυνηγά. Ο Ματθαίος θέλει να διώξει τον Αχιλλέα από την εταιρία και ο λόγος είναι ότι αυτός φεύγει για την Κρήτη για ακόμα μια φορά. Τα δυο αδέλφια ανταλλάζουν βαριές κουβέντες. Η Δάφνη είναι ράκος καθώς ο Μάρκος της ζήτησε να χωρίσουν, ενώ ο Διαμαντής την κατηγορεί πως όσο ήταν παντρεμένη αυτή είχε σχέση με τον Κύπριο. Ο Ματθαίος και η Αναστασία είναι έτοιμοι να υπογράψουν το διαζύγιο τους.

Μπρούσκο 519

Η Μελίνα προσπαθεί να σβήσει την φωτιά που άναψε μεταξύ Αχιλλέα και Ματθαίου και του ζητά να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Αχιλλέας όμως δεν δέχεται. Ο Ματθαίος σκέφτεται να αντικαταστήσει στη δουλειά τον Αχιλλέα. Η Δήμητρα συναντά τον Πάτροκλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η Βασιλική εξαφανίζεται, ενώ προηγούμενος είχε δεχτεί και πάλι απειλές. Ο Μηνάς ανησυχεί.

Μπρούσκο 520

Ο Μηνάς και η Μελίνα προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί με την Βασιλική. Όμως τους πιάνει πανικός όταν βλέπουν πως η Βασιλική δεν έχει πάρει τα πράγματα της. Ο Ματθαίος βρήκε νέον οικονομικό διευθυντή για να αντικαταστήσει τον αδελφό του. Ο Νεκτάριος μαθαίνει πως η Δήμητρα επισκέφτηκε τον Πάτροκλο στο ξενοδοχείο. Η Άννα στήνει παγίδα στην Δήμητρα και μαθαίνει την αλήθεια σχετικά με αυτήν και τον Πάτροκλο.