Μπρούσκο 521-522-523-524-525

Μπρούσκο 521-522-523-524-525

Μπρούσκο 521

Η Βασιλική έχει εξαφανιστεί με την Μελίνα και τον Μηνά να ανησυχούν. Η Μελίνα πιστεύει πως η Βασιλική βρίσκεται με την Αντιγόνη στο Παρίσι. Η Δήμητρα αποκαλύπτει στον άντρα της ότι συνάντησε στο ξενοδοχείο τον Πάτροκλο. Η σχέση του Ματθαίου και του Αχιλλέα έρχεται σε ρήξη, με τα δυο αδέλφια να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια με απρόβλεπτες για όλους συνέπειες. Ο Ματθαίος τον διώχνει από την δουλειά και προσλαμβάνει νέο εργαζόμενο στη θέση του Αχιλλέα, κάνοντας τον Αχιλλέα έξαλλο. Αυτός έχει αποφασίσει να φύγει για το Λονδίνο, αλλά η Μελίνα δεν θέλει ούτε να ακούσει για το γεγονός αυτό. Ο Σηφης και η Όλγα τσακώνεται και αυτή δηλώνει την παραίτηση της. Η Αναστασία προσκαλεί τον Νικηφόρο σε ένα γλέντι που ετοιμάζει ο θειος της.

Μπρούσκο 522

Τα δυο αδέλφια δεν έχουν πλέον καμία επαφή, ενώ ο Αχιλλέας επιμένει στο να πάρει την γυναίκα του και να φύγει για την Αγγλία. Ο Αχιλλέας ξεκινά τις διαδικασίες μετακόμισης, αλλά η Μελίνα ταράζεται και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Ο Ροκακης βρίσκει μια έξυπνη δικαιολογία για να καλύψει την στάση του απέναντι στην Αλίκη. Η Αναστασία ζητά από τον αδελφό της να ζητήσει από τη Όλγα να επιστρέψει στο οινοποιείο καθώς την χρειάζονται. Ο Σηφης γίνεται έξαλλος με αυτό που του είπε η Αναστασία. Η Δάφνη θέλει να προκαλέσει την οργή του Μάρκου έτσι δέχεται να πάει στο γλέντι του Διαμαντή. Η Βασιλική είναι εξαφανισμένη, ενώ η αστυνομία ενημερώνει τον Μηνά πως στο σπίτι του βρέθηκαν αποτυπώματα του Ροκάκη.

Μπρούσκο 523

Ο Αχιλλέας δεν θέλει να δώσει δικαιώματα για σχολιασμό, έτσι αποφασίζει να παρευρεθεί μαζί με τους Ματθαίους στο γλέντι του Διαμαντή. Ο Μηνάς είναι ράκος, καθώς η Βασιλική ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Η Δάφνη δεν δέχεται την πρόταση του Μάρκου και πηγαίνει στο γλέντι του Διαμαντή. Ο Νικηφόρος όμως κάνει την εμφάνιση του στο γλέντι ως καλεσμένος της Αναστασίας κάνοντας έξαλλο τον Ματθαίο και τον Σήφη. Ο Διαμαντής ζητά από τον Σηφη να μην καταθέσει εναντίων του στο δικαστήριο.

Μπρούσκο 524

Όλοι δυσανασχετούν με την εμφάνιση του Νικηφόρου ο οποίος συνοδεύει την Αναστασία. Ο Σηφης φεύγει αμέσως από το πάρτι αφού πρώτα τσακωθεί με τον Διαμαντή και την αδελφή του. Ο Ματθαίος εκφράζει στην Αναστασία την δυσαρέσκεια του για τον συνοδό της. Θεωρεί πως αυτός δεν είναι κατάλληλος. Όλοι κάνουν ότι μπορούν για να τα βρει πάλι ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο, αλλά μάταια. Ο Μηνάς βρίσκει στο σπίτι μια σχισμένη τσάντα της Βασιλικής και ταράζεται. Ο Πάτροκλος ομολόγει όσα έχει κάνει στην Χρυσάνθη, ενώ η Μελίνα κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει γνώμη στον Αχιλλέα σχετικά με την μετακόμιση τους.

Μπρούσκο 525

Η Μελίνα αρνείται να πάει με τον Αχιλλέα στην Αγγλία λέγοντας του πως θα κινδυνέψει το παιδί που περιμένει. Τον Αχιλλέα όμως δεν τον κρατά τίποτα στην Κύπρο. Ο Μανωλιός φοβάται μήπως η Κωνσταντίνα μάθει για την κρυφή σχέση που είχε αυτός με την νεκρή πλέον Αγλαΐα. Η Χρυσάνθη έχει πάθει σοκ μετά τις αποκαλύψεις του γιου της. Η Αναστασία λέει στον Σηφη πως θα παρευρεθεί στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης του Διαμαντή. Ο Μάρκος και η Δάφνη τσακώνονται καθώς αυτή αφήνει να εννοηθεί πως ο επόμενος άντρας στη ζωή της θα είναι και πάλι ο Διαμαντής.