Μπρούσκο 526-527-528-529-530

Μπρούσκο 526-527-528-529-530

Μπρούσκο 526

Ο Αχιλλέας πείθει τελικά τη Μελίνα να πάει μαζί του στην Αγγλία για να ξεκινήσουν εκεί μια νέα ζωή. Στην Αγγλία όμως καταφθάνει και ο Ματθαίος για να δει τον γιο του Δημήτρη. Μαζί του πηγαίνει και ο Νεκτάριος ο οποίος θέλει να βοηθήσει στο να τα βρουν τα δυο αδέλφια. Ο Διαμαντής θέλει να συνεργαστεί με την Χρυσάνθη για καλό του Διαμαντή, αλλά αυτός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Το δικαστήριο κοντεύει, ενώ η Αναστασία θα καταθέσει υπέρ του θειου της, ενώ ο Σήφης κατά. Τα δυο αδέλφια είναι τσακωμένα εξαιτίας αυτής της στάσης που κρατούν. Οριστικός ο χωρισμός μεταξύ Μάρκου και Δάφνης, ενώ αυτή αρχίζει να σκέφτεται την ιδέα του να επιστρέψει πίσω στον πρώην σύζυγο της. Η αστυνομία πληροφορεί τον Μηνά σχετικά με την Βασιλική και αυτός ταράζεται.

Μπρούσκο 527

Ο Πάτροκλος είναι ανήσυχος καθώς ξέρει πως εάν καταδικαστεί ο πατέρας του, γρήγορα θα την πληρώσει και αυτός. Η Χρυσάνθη προσπαθεί να τον καθησυχάσει, αλλά αυτός δεν ακούει τίποτα. Ο Διαμαντής μιλά με τον Σηφη και του ζητά να μην καταθέσει κατά του. Στην Αγγλία ο Αχιλλέας τσακώνεται με την Μελίνα και ο Ματθαίος με τον Νεκτάριο εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έστησαν για να τα βρουν τα δυο αδέλφια. Η Αλίκη πιστεύει πως ο Χρήστος είναι μαφιόζος και τον εγκαταλείπει. Η Μελίνα ενημερώνεται πως η Βασιλική δεν είναι ζωντανή. Η Μελίνα λιποθυμά από το σοκ, ενώ ο Μηνάς τσακώνεται άγρια με τον Ροκάκη. Η δίκη γίνεται και όλοι περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Μπρούσκο 528

Το δικαστήριο αθωώνει τον Διαμαντή και όλοι σοκάρονται στην Κρήτη και στην Κύπρο. Μια εξέλιξη συμβαίνει ανάμεσα στον Ματθαίο και τον Αχιλλέα. Μια κοπέλα βρίσκεται νεκρή στα Χανιά και όλοι ανησυχούν για την Βασιλική, ενώ ο δολοφόνος είναι ακόμα ελεύθερος. Η Χρυσάνθη δεν καταφέρνει να απομακρύνει τον Διαμαντή από τον Πάτροκλο. Ο Πάτροκλος δείχνει όλο ένα και πιο ασταθής.

Μπρούσκο 529

Ο Νεκτάριος και η Μελίνα συνωμοτούν ώστε να καταφέρουν να φέρουν κοντά τα δυο αδέλφια. Η Δάφνη προσπαθεί να πείσει την Αλίκη να επιστρέψει στον άνδρα της. Η Δάφνη όμως δεν φέρνετε καθόλου διακριτικά στην προσπάθεια της να ανακαλύψει το παρελθόν του Χρήστου. Ο Διαμαντής γνωρίζει πως ο Σήφης δεν έχει πειστεί για την αθωότητα του, έτσι ενημερώνει τον Πάτροκλο να προσέχει μήπως ο Σήφης του στήσει παγίδα. Έξαλλος γίνεται ο Σήφης όταν μαθαίνει πως η αδελφή του έχει δεσμό με τον Νικηφόρο.

Μπρούσκο 530

Ο Μανωλιός συλλαμβάνεται καθώς θεωρείται ύποπτος για τον φόνο της Αγλαΐας. Η Κωνσταντίνα θέλει να μάθει εάν ο Μηνάς είχε σχέση με την άτυχη κοπέλα. Η Δάφνη δεν πιστεύει πως ο Μανωλιός είναι αθώος. Η Χρήσανε λέει στον Σηφη να προστατέψει την αδελφή του διότι θα μπλέξει άσχημα εάν κάνει σχέση με τον Νικηφόρο. Ο Ματθαίος τσακώνεται με τον Αχιλλέα και τον Νεκτάριο επειδή η Αλεξάνδρα περιμένει παιδί. Η Βασιλική αποφασίζει να επιστρέψει στα Χανιά. Ο Μηνάς όμως της φέρεται πολύ ψυχρά.