Μπρούσκο 531-532-533-534-535

Μπρούσκο 531-532-533-534-535

Μπρούσκο 531

Η οικογένεια των Ματθαίων είναι έτοιμη να φύγει από την Αγγλία, ενώ ο Σήφης στριμώχνει για ακόμα μια φορά τον Ροκάκη, ο οποίος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες. Η Βασιλική επιστρέφει στα Χανιά και ο Μηνάς της ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο… ο Πάτροκλος χτυπά άσχημα την Άννα καθώς αυτή δεν αποδέχεται τη μητέρα του. Η Κωνσταντίνα είναι έξαλλη με τον Μανωλιό, ενώ αυτός ακόμα βρίσκεται στην φυλακή για την δολοφονία της Αγλαΐας. Η Κωνσταντίνα όμως ξέρει πως ο Μανωλίος είναι αθώος και κατηγορείται άδικα. Ο Ροκάκης μπαίνει στο σπίτι της Βασιλικής και προσπαθεί να την σκοτώσει.

Μπρούσκο 532

Η Βασιλική δέχεται την επίθεση του Ροκάκη αλλά για να σωθεί από τον μανιακό δολοφόνο δεν κάθεται με στειρωμένα τα χέρια περιμένοντας το τέλος της. Έτσι του επιτίθεται και αυτή. Η Δάφνη είναι έξαλλη με τον Μηνά καθώς αυτός θέλει να του τα δίνουν όλα στο χέρι, ενώ η μικρή Στεφανία στενοχωριέται για το μέλλον του πατέρα της. ο Σήφης έχει σχεδιάσει να βγει με την Άλκηστη, αλλά δεν τα καταφέρνει καθώς η Στεφανία παθαίνει ένα ατύχημα. Ο Μανωλιός κάνει έξω φρενών τον δικηγόρο του με αυτά που του λέει.

Μπρούσκο 533

Ο Ροκάκης μεταφέρεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος από τα χέρια της Βασιλικής και αυτή συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Τώρα περιμένουν όλοι να συνέρθει ώστε να καταθέσει. Ο Μανωλιός βρίσκεται και αυτός στη φυλακή, ενώ και επίσημα φαίνεται πως θα κριθεί ένοχος για τη δολοφονία. Ο Διαμαντής και η Χρυσάνθη προσπαθούν να ηρεμίσουν τα πνεύματα μεταξύ Πάτροκλου και Άννας. Η Κωνσταντίνα θυμάται μια λεπτομέρεια η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως άλλοθι για τον Μανωλιό και αμέσως πηγαίνει στην αστυνομία. Η Μελίνα ετοιμάζει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Αχιλλέα, αλλά την ώρα της πρόποσης την πιάνουν οι πόνοι της γέννας.

Μπρούσκο 534

Η Μελίνα μεταφέρεται στο νοσοκομείο ενώ ο Αχιλλέας είναι έντρομος, δυσχεραίνοντας τη δουλειά του γιατρού της Μελίνας. Ο Σήφης μαθαίνει τα νέα και στενοχωριέται καθώς θυμάται το δικό του παιδί με την Όλγα που γεννήθηκε πρόωρα και δεν τα κατάφερε. Η Κωνσταντίνα θα κάνει τα πάντα για να αθωωθεί ο Μανωλίος, ενώ αυτός προφυλακίζεται. Η Βασιλική αφήνεται ελεύθερη, αλλά ο Μηνάς της λέει πως δεν θέλει να είναι άλλο μαζί. Η αστυνομία έχει βρει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ροκάκη. Η Μελίνα παρά τις δυσκολίες φέρνει στον κόσμο το παιδί της.

Μπρούσκο 535

Το μωρό της Μελίνας μπαίνει σε θερμοκοιτίδα και ο Αχιλλέας είναι έξαλλος με τον γιατρό της Μελίνας. Ο Σήφης χαίρεται που είναι καλά το παιδί της Μελίνας και νιώθει πως τώρα θα γλιτώσει από τις τύψεις. Η Γεσθημανή πηγαίνει στο σπίτι του Σήφης για να φροντίζει στην Στεφανία. Ο Ροκάκης σχεδιάζει την απόδραση του. Ο Πάτροκλος επιτίθεται εκ νέου στην Άννα…