Μπρούσκο 536 -537-538-539- 540

Μπρούσκο 536 -537-538-539- 540

Μπρούσκο 536

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, καθώς έχουν στα χέρια τους την κόρη τους. Συγκινημένη όλη η οικογένεια των Ματθαίων ενώ ο Σήφης αποδεικνύει το πόσο πολύ αγαπάει την Μελίνα στέλνοντας της λουλούδια και ευχές για το παιδί. Ο Σήφης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την Γεσθημανή, την οποία η Στεφανία έχει αποδεχθεί. Ο Ματθαίος στενοχωριέται, καθώς έμαθε πως βγήκε το διαζύγιο του με την Αναστασία, ενώ αυτή δέχεται την πολιορκία του Νικηφόρου. Ο Ροκάκης έκανε απόπειρα διαφυγής και η αστυνομία είναι σίγουρη πως αυτός είναι ο ένοχος. Ο Μερετάκης έβαλε τους άνδρες τους να χτυπήσουν τον Πάτροκλο.

Μπρούσκο 537

Ο Πάτροκλος έχει χτυπηθεί άσχημα από τους άνδρες του πατέρα της Άννας, ενώ είναι ράκος καθώς θυμάται πως πυροβόλησε την ίδια του τη μητέρα, η ο οποία νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας είναι ακόμα στο μαιευτήριο, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν τις νέες καταστάσεις με τον ερχομό τους παιδιού τους. Η Αναστασία και ο Ματθαίος στενοχωριούνται που χώρισαν, αλλά προσπαθούν να μην το δείξουν προς τα έξω. Ο Σήφης με τη χρήση της βίας θέλει να διώξει τον Νικηφόρο από την Κρήτη, για να σωθεί από αυτόν η αδελφή του. Ο Ροκάκης συνεχίζει να δηλώνει αθώος, ενώ ο Μανωλιός σχεδιάζει την απόδραση του.

Μπρούσκο 538

Στο μαιευτήριο όπου βρίσκεται η Μελίνα, ο Αχιλλέας παίζει ξύλο με τον γιατρό, καθώς νομίζει πως αυτός ευθύνεται που το παιδί παρουσίασε ίκτερο. Η Γεσθημανή λέει στην Αναστασία πως ο Σήφης σκοπεύει να βλάψει τον Νικηφόρο. Ο Σήφης μαθαίνει τα όσα είπε η Γεσθημανή στην Αναστασία και την διώχνει από το σπίτι του. Ο Μανωλιός ετοιμάζεται να αποδράσει, ενώ ο Ροκάκης αποκαλύπτει την ενοχή του. Η Βασιλική κυκλοφορεί με έναν άνδρα, με σκοπό να ζηλέψει ο Μηνάς. Ο Νεκτάριος όταν βλέπει την Χρυσάνθη στο νοσοκομείο της δείχνει το πόσο πολύ την αγαπά.

Μπρούσκο 539

Ο Νεκτάριος δείχνει την αγάπη προς τη μητέρα του, ενώ φέρεται σκληρά στον αδελφό του. Ο Νεκτάριος λέει ψέματα στην γυναίκα του για να βρεθεί με την Αλεξάνδρα. Ενώ ο Μανωλιός που ήταν να βγει από τη φυλακή, δυσχεραίνει την θέση του, καθώς οι αστυνομικοί βρίσκουν μια μεγάλη τρύπα στο κελί του. Η Κωνσταντίνα δεν θέλει να ξανά είναι μαζί με τον Μανωλιό. Ο Αχιλλέας κάνει έκπληξη στη γυναίκα του, ενώ ετοιμάζονται να φύγουν από το νοσοκομείο. Ο Σήφης απειλεί με όπλο τον Νικηφόρο.

Μπρούσκο 540

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας είναι άυπνοι εξαιτίας του παιδιού, αλλά είναι τόσο χαρούμενοι που το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα. Ο Πάτροκλος θέλει να αγοράσει το σπίτι της Άννας. Η Κωνσταντίνα αρνείται τον Μανωλιό. Η Δάφνη και ο Διαμαντής ετοιμάζονται να πάνε ταξίδι μαζί, αλλά την τελευταία στιγμή του τηλεφωνεί ο δικηγόρος του και του ανακοινώνει πως θα ξαναγίνει η δίκη, καθώς ασκήθηκε έφεση.