Μπρούσκο 541-542-543-544-545

Μπρούσκο 541-542-543-544-545

Μπρούσκο 541

Ο Σήφης είναι έξαλλος με τον Αχιλλέα καθώς αυτός έχει αφήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έχει αφοσιωθεί στην γυναίκα του και την κόρη του. Ο Σήφης αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο με σκοπό να βάλει στη θέση του τον Αχιλλέα με έναν άγριο καυγά να ξεσπά ανάμεσα στους δύο άνδρες παρόλο τις προσπάθειες της Μελίνας. Ο Πάτροκλος δανείζεται χρήματα από τοκογλύφο για να πάρει το μερίδιο του σπιτιού της Άννας, ενώ ταυτόχρονα φιλοξένει την Χρυσάνθη μέχρι αυτή να αναρρώσει. Η Βασιλική θέλει να κάνει τον Μηνά να ζηλέψει, έτσι βγαίνει με έναν άνδρα, ενώ ο Χρήστος προβληματίζεται από τους όρους που του θέτει η Αλίκη με σκοπό αυτή να επιστρέψει πίσω σε αυτόν. Ο Νεκτάριος είναι ράκος καθώς η Αλεξάνδρα έχει εξαφανιστεί, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει την Μαρίνα η οποία του λέει πως δεν περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Μπρούσκο 542

Άυπνοι για πολλές νύχτες η Μελίνα και ο Αχιλλέας εξαιτίας του μωρού. Ο Νεκτάριος ράκος όπως είναι, ικετεύει την Μελίνα να πάει να δει τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα. Η Μελίνα πηγαίνει σπίτι της Αλεξάνδρας και την βλέπει λιπόθυμη. Η Άννα αποφασίζει να δώσει το μερίδιο του σπιτιού της στον Πάτροκλο. Η Δάφνη, ο Μηνάς και ο Μανωλιός περνούν όμορφες στιγμές καθώς μαγειρεύουν και παίζουν χαρτιά.

Μπρούσκο 543

Η Όλγα πετυχαίνει μια καλή συμφωνία σχετικά με την συνεργασία μεταξύ Γιαννακάκιδων και Ματθαίων και φαίνεται πως η σχέση της με τον Σήφη γίνεται καλύτερη. Ο Μανωλιός ενδιαφέρεται για μια αλλοδαπή εργάτρια στα κτήματα, ενώ ο Νεκτάριος τηλεφωνεί στη μητέρα του για να δει ένα είναι καλά. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας μετά από καιρό βρίσκουν χρόνο και για τις προσωπικές τους στιγμές. Νέος κίνδυνος παραμονεύει για την Βασιλική, εξαιτίας του νέου της φλερτ.

Μπρούσκο 544

Ο Σήφης και η Άλκηστη συναντιούνται και υπάρχει μεταξύ τους απίστευτη χημεία. Ο εφιάλτης του Ροκάκη επιστρέφει, καθώς αυτός είναι ελεύθερος. Η Βασιλική φοβάται πως αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρει και έχει δίκιο, καθώς ο Ροκάκης μπαίνει στο σπίτι της και μαχαιρώνει τον νέο σύντροφο της Βασιλικής. Ο Πάτροκλος παίρνει και επίσημα το σπίτι, ενώ ο Διαμαντής φοβάται πως τώρα θα επηρεαστεί η συνεργασία του με την Άννα. Ο Μάρκος έχει αποδεχθεί τον χωρισμό του με την Δάφνη και θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή. Ο Χρήστος και ο Ματθαίος βγαίνουν ραντεβού με δυο γυναίκες.

Μπρούσκο 545

Ράκος η Βασιλική καθώς ο Ροκάκης δολοφόνησε τον νέο σύντροφο της. Η αστυνομία όμως συλλαμβάνει κάποιον άλλον και όχι τον Ροκάκη. Η Μελίνα αγνοεί το τι έχει συμβεί και περνά πολύ όμορφα με την οικογένεια της. Η συμπεριφορά του Πάτροκλου εξοργίζει την Χρυσάνθη, η οποία αποφασίζει να φύγει για την Κύπρο.