Μπρούσκο 546-547-548

Μπρούσκο 546-547-548-549

Μπρούσκο 546

Ο Παύλος νιώθει πως κάτι συμβαίνει μεταξύ του Σήφη και της Άλκηστης. Η Βασιλική βρίσκεται στην αστυνομία και καταθέτει για την δολοφονία του συντρόφου της, ενώ ο Μηνάς αφήνεται ελεύθερος καθώς οι φίλοι του επιβεβαιώνουν πως ο συγκεκριμένος έχει άλλοθι. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας, οι οποίοι έχουν μάθει το τι συμβαίνει, ανησυχούν για την Βασιλική. Ο Πάτροκλος ζητά εκ νέου χρήματα από τον τοκογλύφο. Η Κωνσταντίνα ζηλεύει που ο Μανωλιός έχει στενές επαφές με μια Αγγλίδα εργάτρια. Ο Νικηφόρος χτυπά την Λουκία ενώ ο Μάρκος καταφέρνει να την σώσει από τα χέρια του μανιακού Νικηφόρου, η Βασιλική αφήνεται ελεύθερη ενώ ενημερώνει την Μελίνα πως ταξιδεύει για Κύπρο. Ο Ροκάκης όμως την παρακολουθεί.

Μπρούσκο 547

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ταξιδεύουν στην Αθήνα, παρόλο που η Βασιλική πηγαίνει στην Κύπρο για να μείνει μαζί τους. Το ζευγάρι θα μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο που διέμεινε όταν γνωρίστηκαν. Ο Ροκάκης μπαίνει πάλι το σπίτι της Βασιλικής. Ο Ματθαίος με την Αναστασία και τον Σήφη τσακώνονται άσχημα, καθώς δεν τα βρίσκουν στην νέα πρόταση συνεργασίας με κάποιους Ιταλούς. Η Δάφνη προσπαθεί να κάνει την Κωνσταντίνα να νιώσει καλύτερα μιας και αυτή έχει αρχίσει να πέφτει σε κατάθλιψη.

Μπρούσκο 548

Ο Σήφης συναντά την Άλκηστη, αλλά απογοητεύεται καθώς μαζί της βρίσκεται ο σύζυγος της ο Αλκιβιάδης. Ο Σήφης και ο Αχιλλέας τσακώνονται έπειτα από την παράτολμη πρόταση που του έκανε ο Αχιλλέας σχετικά με την συνεργασία τους και τα οικονομικά τους, παρόλο που η Μελίνα προσπάθησε να ηρεμίσει τα πνεύματα. Η Αναστασία και ο Ματθαίος κρύβουν τα αισθήματα τους φέροντας άσχημα ο ένας στον άλλον. Η Βασιλική πιστεύει πως ο Μηνάς μπαίνει στο σπίτι της, έτσι τα φώτα είναι αναμμένα. Όμως ο Αχιλλέας δεν συμμερίζεται την άποψη της. Το σπίτι της Δάφνης γεμίζει με μυρμήγκια εξαιτίας της ακαταστασίας που έχουν δημιουργήσει ο Μηνάς και ο Μανωλιός. Ο Σήφης χαίρεται με μια επίσκεψη που δέεται στο σπίτι του.