Μπρούσκο 549-550-551-552

Μπρούσκο 549-550-551-552

Μπρούσκο 549

– Προσεχώς η περίληψη του επεισοδίου

Μπρούσκο 550

Ο Σήφης αγνοεί το ότι η Άλκηστις έχει παντρευτεί έναν παλιό συμμαθητή του και συνεχίζει να την πολιορκεί. Ο Ροκάκης μιας και η Βασιλική λείπει στην Κύπρο, βρίσκει την ευκαιρία και μπαίνει στο σπίτι της, ενώ η Κωνσταντίνα καταφθάνει και αυτή εκεί. Ο Πάτροκλος συναντά τον παράξενο άνδρα με σκοπό να πάρει από αυτόν και άλλα χρήματα, ώστε να αγοράσει αμπέλια, με τον Διαμαντή να πιστεύει πως η Χρυσάνθη δίνει τόσα πολλά χρήματα στον γιο της. Ο Αχιλλέας τσακώνεται με τον Σήφη για τους Ιταλούς, άλλα στην πραγματικότητα η ζήλια είναι αυτή που προκαλεί τον καυγά. Ο Μανωλιός έχει ξεπεράσει την Κωνσταντίνα και στην ζωή του τώρα έχει μπει μια όμορφη κοπέλα που εργάζεται στα αμπέλια.

Μπρούσκο 551

Όλα τα Χανιά μαθαίνουν πως η Κωνσταντίνα βρέθηκε βαριά χτυπημένη έξω από το σπίτι της Βασιλικής. Όλοι θεωρούν πως κάποιος οδηγός την χτύπησε και την εγκατέλειψε. Ο Αχιλλέας και ο Χρήστος όμως πιστεύουν πως ο Ροκάκης κρύβεται πίσω από αυτό. Ο Σήφης υπό την απειλή των όπλων βάζει τον Νικηφόρο στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, αλλά ο Παύλος φοβάται πως αυτός γρήγορα θα επιστρέψει. Η Δάφνη προσπαθεί να ενημερώσει την Κωνσταντίνα σχετικά με τη νέα σχέση του Μανωλιού, ενώ αυτή μαθαίνει πως και ο Μάρκος έχει βρει νέα σύντροφο. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας προσπαθούν να κρατήσουν την Βασιλική στα Χανιά, καθώς αυτή κινδυνεύει.

Μπρούσκο 552

Η Άλκηστις τρομοκρατείται με την επιμονή του Σήφη στο να την κατακτήσει. Η Βασιλική βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο, ενώ ο Ροκάκης κάνει ότι θέλει στο σπίτι της. Η Κωνσταντίνα και η Δάφνη βλέπουν έναν πανέμορφο νεαρό και θέλουν να μάθουν ποιος είναι. Ο Μανωλιός θέλει να παντρευτεί την κοπέλα από τα αμπέλια και σκέφτεται μάλιστα να φύγει μαζί της για την Αγγλία. Ο Πάτροκλος οδηγείται προς την καταστροφή του.

Μπρούσκο 553

Η Βασιλική επιστρέφει στα Χανιά με την Μελίνα και τον Αχιλλέα να ανησυχούν. Ο Πάτροκλος μπαίνει στο σπίτι του Νεκτάριου σε έξαλλη κατάσταση και η Μαρίνα τρομοκρατείται. Ο Νεκτάριος σοκάρεται όταν πηγαίνοντας για φαγητό με την γυναίκα του, βλέπει την Αλεξάνδρα με τον μέλλοντα σύζυγο της. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ετοιμάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Νικηφόρος επέστρεψε και απήγαγε την Λουκία, ο Παύλος και οι άνδρες του πυροβολούν και ο Νικηφόρος τραυματίζεται. Η Άλκηστις ζητά από την Μελίνα να συναντηθούν.