Μπρούσκο 554-555-556-557-558

Μπρούσκο 554-555-567-558-559

Μπρούσκο 554

Ο Αλκιβιάδης επισκέπτεται τον Σήφη με σκοπό να ενημερωθεί εάν αυτός αποσύρει τις κατηγορίες προς το πρόσωπο του Διαμαντή. Η Άλκηστη θέλει να συναντηθεί με την Μελίνα και η κίνηση αυτή προκαλεί τσακωμό ανάμεσα στον Σήφη και τον Αχιλλέα. Ο Πάτροκλος έχει φτάσει στην Κύπρο, αλλά με άσχημο τρόπο προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον αδελφό του και την μητέρα του. Το μόνο που πετυχαίνει είναι να τρομάξει τόσο πολύ την Μαρίνα, η οποία δεν θέλει να τον ξαναδεί. Η Κωνσταντίνα μαθαίνει πως αύριο είναι ο γάμος του Μανωλιού. Η Βασιλική πιστεύει πως ο Μηνάς είναι αυτός που βρίσκεται στο σπίτι της.

Μπρούσκο 555

Ο Αχιλλέας θεωρεί πως ο Σήφης έβαλε την Άλκηστη να επικοινωνήσει με την Μελίνα. Τα πιστεύω του Αχιλλέα θέτουν σε κίνδυνο την συνεργασία μεταξύ Ματθαίων και Γιαννακάκηδων. Ο Σήφης ζητά από την Άλκηστη να μάθει για πιο λόγο θέλησε να μιλήσει με την Μελίνα. Η Δάφνη και ο Μηνάς τσακώνονται, καθώς αυτός είπε στην Κωνσταντίνα πως αύριο παντρεύεται ο Μανωλιός. Για να τον τιμωρήσει του λέει ότι ίσως αυτός να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Ο Αχιλλέας συναντά τον Πάτροκλο και του επιτίθεται μπροστά στα μάτια της Χρυσάνθης. Ο Μηνάς τελικά αρνείται να γίνει κουμπάρος του Μανωλιού και αυτός ψάχνει να βρει κουμπάρο. Ο Αχιλλέας πιστεύει πως η Βασιλική κινδυνεύει, έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει στα Χανιά.

Μπρούσκο 556

Ο Παύλος και η Αναστασία ανησυχούν με την εξέλιξη της σχέσης του Σήφη με την Άλκηστη και φοβούνται το τι μπορεί να συμβεί εάν το μάθει ο άντρας της. Ο Αχιλλέας για να μην ανησυχήσει την Μελίνα καταστρώνει μαζί με τον Ματθαίο σχέδιο ώστε να φύγει για την Κρήτη και να φέρει στην Κύπρο την Βασιλική. Στα Χανιά όμως συναντά τον Σήφη και ο τσακωμός δεν θα αργήσει να ξεσπάσει. Η Κωνσταντίνα λέει στους πάντες να μην παρευρεθούν στο γάμο του Μανωλιού. Η Δάφνη θέλει να γνωρίσει αυτό το πολύ όμορφο παλικάρι που έχει εμφανιστεί στα Χανιά.

Μπρούσκο 557

Η Μελίνα μαθαίνει για τον τσακωμό του άνδρα της με τον Σήφη και ενημερώνει σχετικά με αυτό, τον Ματθαίο. Η Κωνσταντίνα λέει στον Μανωλιό πως της φέρθηκε πολύ άσχημα και τον διώχνει. Η Δάφνη προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον όμορφο άνδρα που ονομάζεται Μύρος. Ο Μανωλιός βρίσκεται στην εκκλησία και φαίνεται σαν να έχει μετανιώσει για αυτό που πάει να κάνει. Η Αναστασία βλέπει ένα άσχημο όνειρο για τον Ματθαίο, ένα όνειρο που της θυμίζει το πόσο πολύ τον αγαπάει ακόμα. Ο Χρήστος ζητά από την Αλίκη να χωρίσουν. Ο Μηνάς εμφανίζεται στο σπίτι του Σήφη φέρνοντας άσχημα νέα για τον Μανωλιό.

Μπρούσκο 558

Ο γάμος του Μανωλιού έγινε ,αλλά αυτός αναστάτωσε τους πάντες. Ο Σήφης και η Άλκηστη έρχονται κοντά. Ο Χρήστος θέλει να χωρίσει την Αλίκη παρόλο που όλοι τον συμβουλεύουν να μην το κάνει. Η Χρυσάνθη ακούει τον Πάτροκλο να συζητά σχετικά με τον άνδρα με τον οποίον έχει μπλέξει. Ο Μηνάς πηγαίνει σε γιατρό με σκοπό να μάθει εάν μπορεί να κάνει παιδιά. Η Βασιλική αρνήθηκε να πάει στην Κύπρο και πλέον διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.