Μπρούσκο 559-560-561-562-563

Μπρούσκο 559-560-561-562-563

Μπρούσκο 559

Ο Σήφης ζητά από την Άλκηστη να χωρίσει τον άνδρα της και να ζήσουν μαζί. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι ακόμα τσακωμένοι εξαιτίας του Σήφη. Ο Αχιλλέας βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη και η Μελίνα προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Ματθαίος για να ξεπεράσει την Αναστασία βγαίνει με μια κοπέλα που εργάζεται στο κτήμα. Η συνεργασία με τους Ιταλούς είναι προ των πυλών και οι Ματθαίοι θα πρέπει να μεταβούν στην Κρήτη για να κανονίσουν τις επαγγελματικές λεπτομέρειες. Ο Πάτροκλος ζητά χρήματα από την Αναστασία, ενώ ο Νεκτάριος πιέζεται να ζητήσει διαζύγιο από τη Δήμητρα.

Μπρούσκο 560

Ο Αχιλλέας αντιδρά άσχημα στον Σήφη. Ο Χρήστος προσπαθεί να σώσει τον γάμο του με την Αλίκη. Ο Διαμαντής αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Πάτροκλο. Οι Ματθαίοι και οι Γιαννακάκηδες συναντιούνται. Εκεί φανερώνεται η έχθρα μεταξύ Σήφη και Αχιλλέα, αλλά και τα αισθήματα που τρέφουν η Αναστασία και ο Ματθαίος. Η Δάφνη για να ζηλέψει ο Μάρκος βάζει τον Μύρο να παριστάνει τον σύντροφο της. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας κοιμούνται στο σπίτι της Βασιλικής χωρίς να γνωρίζουν πως ο Ροκάκης κινείται απειλητικά προς το δωμάτιο του νεογέννητου παιδιού τους.

Μπρούσκο 561

Ο Διαμαντής είναι έξαλλος που η ανιψιά του τον άφησε εκτός συνομιλιών για τη δουλειά με τους Ιταλούς. Η Άλκηστη νομίζει πως η Όλγα και ο Σήφης είναι μαζί καθώς τους βλέπει σε μια ταβέρνα, η Χρυσάνθη τρώει μαζί με τον γιο της τον Νεκτάριο και την οικογένεια του, ενώ ο Πάτροκλος θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα τα χρήματα στον τοκογλύφο. Η Βασιλική ζητά από τον Μηνά να είναι και πάλι μαζί, ενώ του υπόσχεται πως εάν δεχτεί θα κάνουν γρήγορα ένα παιδάκι.

Μπρούσκο 562

Ο Αχιλλέας είναι έξαλλος με τον Σήφη και επιστρέφει στην Κύπρο. Ο Μηνάς είναι χαρούμενος με την νέα στάση της Βασιλικής και είναι και πάλι μαζί, ανατρέποντας τα σχέδια του Ροκάκη. Ο Παύλος κατηγορεί τον Ματθαίο πως σχεδίαζε να κλέψει την περιουσία της Αναστασίας. Ο Μάρκος ζηλεύει τη Δάφνη με τον καινούργιο της σύντροφο.

Μπρούσκο 563

Η Μελίνα και οι Ματθαίοι προσπαθούν να μεταπείσουν τον Αχιλλέα να μην χαλάσει τη συνεργασία με τους Ιταλούς. Ο Πάτροκλος ζητά χρήματα από την Χρυσάνθη για να τα δώσει στον τοκογλύφο. Ο Μηνάς απογοητεύεται καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν είναι εύκολο να κάνει παιδί… Ο Μάρκος θέλει να μάθει που είναι το σπίτι του Μύρου, έτσι παρακολουθεί τη Βασιλική και τη Δάφνη.