Μπρούσκο 564-565-566-567-568

Μπρούσκο 564-565-567-568-569

Μπρούσκο 564

Τόσο ο Σήφης, τόσο και ο Αχιλλέας έχουν πεισμώσει, παρά τις προσπάθειες της Μελίνας. ο Αχιλλέας τελικά υποχωρεί στο θέμα της συνεργασίας με τους Ιταλούς, όμως ο Σήφης τους εκπλήσσει όλους. Ο Μηνάς και η Βασιλική είναι μαζί και περνούν όμορφες στιγμές, με την Βασιλική να ανυπομονεί να μείνει έγκυος, χωρίς να γνωρίζει πως ο Μηνάς δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ο Ροκάκης από την άλλη πλευρά τους παρακολουθεί συνεχώς. Η Μαρίνα ακούει όλα όσα λέει ο πατέρας της στην Αλεξάνδρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, αφήνοντας ένα γράμμα. Η Δάφνη και ο Μάρκος τσακώνονται εξαιτίας του Μύρου.

Μπρούσκο 565

Η Μελίνα γνωρίζει πως ο Αχιλλέας αντιδρά από εγωισμό και επειδή δεν θέλει να διαλύσει ο γάμος της, αναλαμβάνει αυτή δράση. Η Δήμητρα και ο Νεκτάριος ψάχνουν να βρουν τη Μαρίνα ενώ δεν γνωρίζουν την αιτία φυγής της μικρής τους κόρης. Η Κωνσταντίνα κινδυνεύει να χάσει το καφενείο της, καθώς δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο που έχει πάρει. Η Αλίκη άθελα της τραυματίζει έναν περαστικό την ώρα που κάνει τοξοβολία. Ο Μάρκος ταράζεται όταν μαθαίνει πως ο Μύρος είναι πάμπλουτος. Η Χρυσάνθη κατηγορεί τον Διαμαντή για τα χρήματα του Πάτροκλου, αλλά η αλήθεια βγαίνει στο φως. Η Αναστασία δεν δέχεται να διαλύσει τον συνεταιρισμό με τους Ματθαίους, κάνοντας έξαλλο τον Παύλο και τον Σήφη.

Μπρούσκο 566

Ο Αχιλλέας βρίσκει μια παλιά απόδειξη αγοράς ενός ακριβού κοσμήματος από τη Μελίνα και ζητά να μάθει τα σχετικά. Η Μελίνα του κρύβει την αλήθεια. Όμως ο κοσμηματοπώλης είναι φίλος του Αχιλλέα. Ο Διαμαντής και η Χρυσάνθη ψάχνουν να βρουν τον τοκογλύφο που δάνεισε χρήματα στον Πάτροκλο, καθώς θεωρούν πως η ζωή του κινδυνεύει. Ο Πάτροκλος ταξιδεύει έως την Κύπρο για να δει τη Δήμητρα. Ο Νεκτάριος ζητά από τον Αχιλλέα να μην πει τίποτα στη Μαρίνα για την Αλεξάνδρα. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας μαθαίνουν για τη σχέση του Ματθαίου με την εργάτρια και του ζητούν εξηγήσεις. Η Βασιλική κινδυνεύει για ακόμα μια φορά από τον Ροκάκη.

Μπρούσκο 567

Η Μελίνα λέει ψέματα στον Αχιλλέα για το κόσμημα και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Πάτροκλος και η Δήμητρα συναντιούνται. Ο Σήφης εξοργίζεται με την Αναστασία καθώς αυτή επεμβαίνει στη σχέση του με τον Άλκηστη. Ο Μηνάς κάνει νέες εξετάσεις με σκοπό να μάθει για το πρόβλημα του. Ο Χρήστος διώχνει οριστικά την Αλίκη από την Κύπρο. Η Δάφνη πείθεται από τον Διαμαντή να καταθέσει υπέρ του στο δικαστήριο. Η Δάφνη σκέφτεται συνέχεια τον Μύρο.

Μπρούσκο 568

Ο Πάτροκλος απειλεί την Αλεξάνδρα να μην αποκαλύψει στον Νεκτάριο πως τον είδε με τη Δήμητρα. Ο Αχιλλέας ανησυχεί για την υγεία της Μελίνας. Η Χρυσάνθη ζητά βοήθεια από τον Παύλο και τον Μάρκο για να βρει τον τοκογλύφο. Ο Σήφης συνεχίζει να πολιορκεί την Άλκηστη. Η Μελίνα πηγαίνει για ψώνια και νιώθει άσχημα όταν συναντά τον κοσμηματοπώλη.