Μπρούσκο 569-570-571-572-573

Μπρούσκο 569-570-571-572-573

Μπρούσκο 569

Ο αστυνομικός ενημερώνει τον Σήφη πως ο Ροκάκης βρίσκεται στα Χανιά, με τον Σήφη να μην δίνει ιδιαίτερη βάση, καθώς οι πληροφορίες προέρχονται από μη έγκυρες πηγές. Ο κοσμηματοπώλης δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μενταγιόν της Μελίνας, ενώ αυτή κρύβει ακόμα το μυστικό… Ο Πάτροκλος με τον τοκογλύφο θέλουν να πάρουν την δουλειά από τα χέρια των Γιαννακάκηδων και Ματθαίων και έτσι έρχονται σε επαφή με τους Ιταλούς. Η Δάφνη προσπαθεί να ενημερώσει την Βασιλική πως ο Μηνάς δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ο Ματθαίος και ο Παύλος πιάνονται στα χέρια μπροστά στα μάτια της Αναστασίας.

Μπρούσκο 570

Ο Σήφης ο οποίος δεν μπορεί χωρίς την Άλκηστη, πηγαίνει το βράδυ στο σπίτι της. Της τηλεφωνεί για να βγει έξω φέρνοντας την σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον σύζυγο της. Ο Ροκάκης χτυπά τον Μηνά στο κεφάλι. Ο Ματθαίος και ο Παύλος τσακώνονται για ακόμα μια φορά, ενώ τώρα εμπλέκεται και ο Αχιλλέας. Η Δάφνη ζητά από τον Διαμαντή να τη βοηθήσει ώστε να γίνει αυτή η πρωταγωνίστρια στο έθιμο του Κλήδωνα. Η Χρυσάνθη τρομοκρατείται με την άφιξη κάποιων αγνώστων ανδρών στο σπίτι.

Μπρούσκο 571

Ο Αχιλλέας και ο Παύλος πιάνονται στα χέρια. Ο Παύλος είναι αγανακτισμένος και στέλνει μήνυμα στη Μελίνα με σκοπό να κρατήσει μακριά τον άνδρα της. Ο Σήφης προσπαθεί να κερδίσει την Άλκηστη, κάνοντας την να αφήσει κάθε ενδοιασμό. Η Χρυσάνθη θέλει να πάει να βρει τον Τσιράκη με σκοπό να μάθει τι της κρύβει ο γιος της. Ο Ματθαίος φαίνεται πως έχει μαλακώσει απέναντι στην Αναστασία. Η Αναστασία από την άλλη πλευρά προσπαθεί να συνηθίσει την ύπαρξη του Δημήτρη. Ο Μηνάς προσπαθεί να αναβάλλει τις προσπάθειες για να μείνει έγκυος η Βασιλική.

Μπρούσκο 572

Η Μελίνα προσπαθεί να αποφύγει την πρόσκληση του φίλου του Αχιλλέα, για να κάνουν τις διακοπές τους μαζί στις Σπέτσες. Η Άλκηστη πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αλλά με τη βοήθεια της Γεσθημανής όλα αλλάζουν. Η Χρυσάνθη δίνει χρήματα στον τοκογλύφο για να αφήσουν ήσυχο τον γιο της. Ο Μηνάς με τη βοήθεια της Δάφνης προσπαθούν να πείσουν την Βασιλική να αναβάλλει τις προσπάθειες για να μείνει έγκυος. Ο Νεκτάριος δεν έχει ενημερωθεί για το ατύχημα που είχε η Αλεξάνδρα. Ο Αλκιβιάδης ακούει την γυναίκα του να συζητά με τον Σήφη στο τηλέφωνο.

Μπρούσκο 573

Ο Διαμαντής και η Χρυσάνθη τρομάζουν όταν μαθαίνουν πως ο Πάτροκλος αγόρασε αμπέλια. Ο Αλκιβιάδης είναι πολύ κοντά στο να μάθει την αλήθεια. Ο Ματθαίος έχει πάθει εμμονή με το φαγητό, καθώς τρώει συνεχώς και τα αδέλφια του ανησυχούν, μήπως περνά κατάθλιψη. Ο Αλκιβιάδης καλεί σε δείπνο τη Μελίνα και τον Αχιλλέα.