Μπρούσκο 574-575-576-577

Μπρούσκο 574-575-576-577

Μπρούσκο 574

Ο Σήφης είναι έξαλλος και ζητά από τη Μελίνα να συναντηθούν χωρίς να το μάθει ο Αχιλλέας για να μάθει γιατί κάνουν παρέα με την οικογένεια της Άλκηστης. Ο Αχιλλέας όμως πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη και τους βλέπει μαζί. Ο Μάρκος είναι αγανακτισμένος με την τρέλα της Δάφνης και όπως φαίνεται το ζευγάρι αυτό δεν θα είναι ξανά μαζί. ο Ματθαίος λέει στην Αναστασία πως την αγαπάει, ενώ η οικογένεια του πιστεύει πως ο Ματθαίος περνά κατάθλιψη για αυτό έχει βρει διέξοδο στο φαγητό. Ο Ροκάκης τραυματίζεται και μπαίνει στο καφενείο της Κωνσταντίνας για να κλέψει το φαρμακείο, όμως εκεί αφήνει τα ίχνη του, αλλά και αίμα…

Μπρούσκο 575

Ο Σήφης δεν αντέχει χωρίς την Άλκηστη και πηγαίνει το βράδυ έξω από το σπίτι της. Της τηλεφωνεί για να την δει, με την κοπέλα να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον σύζυγο της.

Μπρούσκο 576

Ο Σήφης φεύγει για Ιταλία με τον Ματθαίο να εξοργίζεται και να είναι έτοιμος να τινάξει στον αέρα την συνεργασία. Η Άλκηστη νομίζει μετά τα όσα της είπε η Γεσθημανή πως ίσως ο Σήφης δεν θα ξανά επιστρέψει στα Χανιά. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ανησυχούν για τον Ματθαίο και το φαγητό, ενώ αυτός τρέχει στην Κωνσταντίνα για να γευματίσουν μαζί. Η Κωνσταντίνα μαθαίνει πως η τράπεζα θα της πάρει το μαγαζί, ενώ η Δάφνη σοκάρεται όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον Μύρο. Ο Ματθαίος είναι έτοιμος να πει στην Αναστασία πως θέλει να είναι ξανά μαζί.

Μπρούσκο 577

Ο Πάτροκλος επιτίθεται στη μητέρα του επειδή αυτή έψαχνε τον υπολογιστή του. ο Διαμαντής σοκάρεται όταν μαθαίνει για τον άντρα που εκμεταλλεύεται τον Πάτροκλο. Η Βασιλική πιέζει τον Μηνά να κάνουν παιδί, με αυτόν να μην ξέρει τι να κάνει. Η Δάφνη ετοιμάζεται για την κρουαζιέρα με τον Διαμαντή, αλλά και την γιορτή του Κλήδονα. Η Μελίνα χαίρεται που ο Σήφης φαίνεται να έχει αγαπήσει την Άλκηστη. Η Άλκηστη ταράσσεται με τα όσα της λέει η Γεσθημανή για τον Σήφη. Ένταση επικρατεί ανάμεσα στους Ματθαίους και την Αναστασία επειδή απουσιάζει ο αδελφός της. ο Σήφης επιστρέφει φέρνοντας ευχάριστα νέα.