ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 201-202-203-204

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 201-202-203-204

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 201-202-203-204 

Μπρούσκο, επεισόδιο 201. Η Αγγελική νιώθει πως στριμώχνετε και ξεσπά μιας και βλέπει σε μια άκρως τρυφερή συζήτηση τον Σήφη και την Μελίνα. Ο Αχιλλέας πιέζει τον Πάτροκλο να του αποκαλύψει όλα όσα νιώθει για την Δήμητρα μιας και βλέπει την περίεργη στάση του. Αυτός όμως σαν να μην τον ενδιαφέρει τίποτα στέλνει ανθοδέσμη στην Δήμητρα και αυτή νιώθοντας τόσο όμορφα, δεν το λέει σε κανέναν και τα κρύβει! Η Δάφνη παίρνει τηλέφωνο μια γνωστή νταντά από την Κύπρο ώστε να την βοηθά με το παιδί αλλά η συζήτηση τους μόνο κωμική μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Μελίνα νιώθει τόσο άσχημα για την οικονομική καταστροφή του Σήφη για την οποία αυτή ευθύνεται. Θέλοντας να δείξει αυτά που νιώθει στο Σήφη λέει στον Αχιλλέα να μην πάνε ταξίδι του μέλιτος και αυτός εξοργίζετε. Η αστυνομία πιστοποιεί στον Ματθαίο την αυθεντικότητα του video σχετικά με την δολοφονία των γωνιών του.

 Μπρούσκο, επεισόδιο 202. Οι νιόπαντροι έφυγαν τελικά για ταξίδι του Μέλιτος στην Ταϊλανδή έχοντας πάρει όμως μαζί τους την Βασιλική και τον Πάτροκλο. Μαζί περνούν υπέροχες στιγμές διασκεδάζοντας. Ο Αχιλλέας όμως χωρίς να το θέλει θα δει ένα περίεργο μήνυμα του Διαμαντή στο κινητό του Πάτροκλου και έτσι θα του γεννηθούν υποψίες, αμέσως τότε θα του ζητήσει τον λόγο. Για πρώτη φορά βλέπουμε τον Παύλο Γιαννακάκη να επιτίθεται στον Διαμαντή, έτσι μαθαίνουμε πόσο άσχημες σχέσεις έχουν αυτοί οι δυο. Μεγάλο πρόβλημα από την άλλη πλευρά εχει ο Σήφης με την Στεφανία μιας και η μικρή τον άκουσε στο τηλέφωνο να λέει όμορφα πράγματα για την Μελίνα. Επίσης πιέζεται και από τον τοκογλύφο, από τον οποίο έχει δανειστεί χρήματα. Η Όλγα τελικά θα δουλέψει με τους Ματθαίους αλλά αυτή θα βάλει τους όρους. Ο Διαμαντής εκβιάζει τον Ματθαίο να κάνουν νέα συμβόλαια σχετικά με τις εξαγωγές των κρασιών τους στην Κίνα. Η νταντά τελικά καταφθάνει από την Κύπρο για να προσέχει το παιδί της Δάφνης, η περίεργη εμφάνιση της όμως θα σταθεί λόγος άφθονου γέλιου.

 Επεισόδιο 203. Η καχυποψία του Αχιλλέα να διαβάσει και να ακούσει ότι λέει ο Διαμαντής στον Πάτροκλο είχαν ως αποτέλεσμα να τσακωθούν και να χωριστούν σε δυο ομάδες, ταράζοντας την ήρεμη κατάσταση που επικρατούσε. Η τυχαία συνάντηση της Αναστασίας με τον Ματθαίο στην Δάφνη θα ξυπνήσει τα παλιά της συναισθήματα. Ο Μάρκος θυμώνει με την νταντά που θέλει να έχει το πάνω χέρι στο παιδί. Η Ανδριανή φοβάται για την υγεία της Ευρυδίκης μιας και βλέπει μια κάρτα γιατρού. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ζουν τόσο όμορφα στο εξωτικό νησί. Η Δήμητρα αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως ο Πάτροκλος και η Βασιλική έχουν σχέση. Ο φόβος του Παύλου βγαίνει αληθινός όταν τα παιδιά του υπογράφουν νέο συμβόλαιο με τους όρους που τους έχει θέσει ο Διαμαντής. Η Όλγα εκνευρίζεται όταν επιστρέφει ο Ματθαίος. Η Δάφνη πανικοβάλλεται όταν διαπιστώνει πως η νταντά πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε.

Επεισόδιο 204. Ο Νεκτάριος είναι γεμάτος περιέργεια μιας και βλέπει την γυναίκα του να αναστατώνεται με την σχέση Πάτροκλου Βασιλικής, την οποία δεν την θεωρεί ως το ιδανικό ταίρι για αυτόν. Η Μαρίνα όμως γνωρίζοντας τα πάντα για την ανθοδέσμη απειλεί την μητέρα της πως θα τα πει όλα στον Νεκτάριο. Η νταντά πήρε την κόρη της Δάφνης και εξαφανίστηκαν. Έντρομοι πάνε στην αστυνομία για τον εντοπισμό τους μιας και πιστεύουν πως έγινε απαγωγή. Ο Ματθαίος θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο Νεκτάριος πρόσλαβε στην εταιρεία και τον αδερφό της Όλγας. Ο Διαμαντής και η Αναστασία έρχονται πάλι κοντά και αυτός προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στον Αντώνη που την θέλει τόσο πολύ. Ο Αντώνης είναι τώρα το πρόβλημα μιας και δεν θέλει μετά τα όσα έχει περάσει, την Αναστασία. Η Λουκία εξοργίζετε όταν ο Παύλος της λέει πως δεν έχει σκοπό να την παντρευτεί. Ο Μηνάς προσπαθεί να πείσει τον Σήφη να μην ανακατεύεται σε ότι έχει να κάνει με την σχέση του πατέρα του.