ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 205-206-207-208-209

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 205-206-207-208-209

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 205-206-207-208-209

Μπρούσκο, επεισόδιο 205. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ζουν τόσο όμορφα στην Ταϊλάνδη. Ο Πάτροκλος όμως είναι το πρόβλημα τους μιας και η στάση του τους έχει γεμίσει με ερωτηματικά, ενώ έχει καταντήσει πολύ κουραστικός. Η Βασιλική θα αντιδράσει και αυτή με ένα πολύ παράξενο τρόπο απέναντι στον Πάτροκλο. Στα Χανιά, η φίλη του Παύλου, κάνει τα πάντα ώστε η Αναστασία να τα ξαναβρεί μαζί του, ενώ ο Σήφης την πολιορκεί ακόμα χωρίς όμως να της έχει πει ποιος είναι. Ο Παύλος όμως θα καταλάβει πως η γυναίκα του σκαρώνει πράγματα πίσω από την πλάτη του και αυτό θα τον εξοργίσει. Θα δούμε έτσι το χάσμα που υπάρχει στην πραγματικότητα μέσα σε αυτή την σχέση. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ χαρούμενη μιας και μια θεία του Μανωλιού που απεβίωσε του άφησε πολλά χρήματα. Με αυτά θα αντιμετωπίσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Ο Ματθαίος αρχίζει να έρχεται πολύ κοντά στην Όλγα, στην νέα οινολόγο και θα της ζητήσει να πάνε μαζί στην Κίνα. Αυτή όλο χαρά θα δεχτεί.

Μπρούσκο, επεισόδιο 206. Ο Παύλος θα δείξει από μακριά στη Λουκία τον γιο του και αυτή θα μείνει άναυδη. Θα αποκρύψει όμως τα πάντα στον άντρα της. Το ταξίδι του μέλιτος χαλάει για το ευτυχισμένο ζευγάρι όταν θα μάθουν πως ο πατέρας της Μελίνας βρέθηκε δολοφονημένος. Γρήγορα θα πετάξουν πίσω για να παρευρεθούν στην κηδεία. Η σειρά τώρα μας περνά τρεις μήνες πιο μετά . Όλα έχουν αλλάξει και έχουν μπει σε νέους ρυθμούς. Ο Νεκτάριος ζητά από τον Ματθαίο, ο οποίος μόλις γύρισε από το ταξίδι, να δεχτεί πίσω τον Αχιλλέα, αλλά αυτός δεν δέχεται. Ο Πάτροκλος θα γνωρίσει την Όλγα αλλά η σχέση τους θα είναι προβληματική. Ο Διαμαντής γεμάτος χαρά για την νέα συμφωνία αλλά και για το νέο πατητήρι, ετοιμάζει μεγάλο γλέντι. Ο Πάτροκλος έχει τρομοκρατηθεί πολύ από την Μελίνα η οποία πήγε στην αστυνομία για να περιγράψει τον απαγωγέα. Ο Μάρκος τελικά είναι αυτός που μένει στο σπίτι για να προσέχει το παιδί μιας και η Δάφνη έχει ξεκινήσει σχολείο μαζί με τον Μηνά. Η Αναστασία ανακαλύπτει έντρομη πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και φυσικά το παιδί είναι του Ματθαίου!

Μπρούσκο, 207. Η γιορτή του Διαμαντή στα Χανιά έχει ξεκινήσει και όλοι είναι χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα. Το πρώτο του Διαμαντή και το δεύτερο του Παύλου. Νέες εξελίξεις θα έρθουν με τα γεγονότα που θα συμβούν μεταξύ τους. Ο Παύλος θα πει στον Σήφη να τον βοηθήσει αλλά αυτός δεν θα δεχτεί δείχνοντας έτσι όλο το μίσος που νιώθει για αυτόν. Ο Ματθαίος εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τον Αχιλλέα και του ζητά να φέρει πίσω τα χρήματα τους. Η Μελίνα νιώθει ένοχη για την κατάντια των δυο αδερφών αλλά ο Αχιλλέας της φέρνετε τόσο όμορφα και είναι έτοιμος να ξεκινήσει μόνος του μια επιχείρηση. Αποφασίζουν μάλιστα να πάνε να κάνουν εξωσωματική για να αποκτήσουν παιδάκι. Η Όλγα στριμώχνει τον Πάτροκλο δείχνοντας πόσο καλή οινολόγος και επαγγελματίας είναι. Η Κωνσταντίνα μαθαίνει πως για να πάρει τα χρήματα της θειας θα πρέπει να συγκατοικήσει με άλλα έξι άτομα!

Επεισόδιο 208. Ο Σήφης λόγω της περηφάνιας του δεν δέχεται από κανέναν οικονομική βοήθεια. Αποφασίζει έτσι να φύγει μια για πάντα από το σπίτι άλλα και από την εταιρεία. Αυτά μαθαίνει η Μελίνα και ζητά από τον Αχιλλέα να πάει στην Κρήτη. Η Δάφνη τσακώνεται με τον Μάρκο καθώς η πιο σωστή επιλογή φαίνεται πως είναι η πρώην νταντά του παιδιού. Ο Μααωλιός ζητά από την Κωνσταντίνα να κάνουν παιδί και τότε τσακώνονται. Η Μελίνα έχει καταγγείλει το γεγονός της αρπαγής της στην αστυνομία, η οποία αρχίζει έρευνες. Η Ευρυδίκη κατηγορεί τον Πάτροκλο στην αστυνομία λέγοντας πως αυτός έκανε την απαγωγή και μάλιστα έδωσε και στοιχεία. Ο Πάτροκλος πανικόβλητος ζητά χρήματα από τον πατέρα του. Η Αναστασία αποφασίζει να πάει να πει στον Ματθαίο πως είναι έγκυος και πως περιμένει το παιδί του. Ο Μάταιος θέλει να πάει να βρει την οινολόγο στο σπίτι της ώστε να συζητήσουν κάτι και αυτή ακούγοντας τα σκυλιά παίρνει την καραμπίνα γιατί νομίζει πως κάποιος κλέφτης έχει μπεις το σπίτι.

Επεισόδιο 209. Ο Ματθαίος έχει αρχίσει να θέλει την Όλγα αλλά δεν μπορεί να δοθεί ολοκληρωτικά μιας και αγαπά την Αναστασία. Η Μελίνα θα πάει στον Σήφη και θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη, αποφασίζοντας μάλιστα να μην κάνει εξωσωματική ώστε να μείνει εκεί και να του σταθεί. Ο Αχιλλέας αρχίζει έτσι να καταλαβαίνει πως η Μελίνα αγαπά τον Σήφη. Είναι στεναχωρημένος και για αυτό θα πάει να πλησιάσει την γιαγιά του αλλά αυτή θα τον διώξει! Οι άλλοι 6 συγκάτοικοι της Κωνσταντίνας θα είναι 6 ζωντανά, ένας παπαγάλος… Η αστυνομία αρχίζει τις έρευνες για την δολοφονία του πατέρα της Μελίνας. Ο Μηνάς κατηγορεί την Μελίνα πως αυτή ευθύνεται για την καταστροφή του Σήφη ενώ η Ευρυδίκη θα αναγκάσει τον Πάτροκλο να πάει στα Χανιά και να στήσει μια πλεκτάνη. Η Λουκία τσακώνεται με τον Παύλο γιατί πίστευε πως κάτι τρέχει με αυτόν και την Δάφνη. Η Λουκία θα πάει κρυφά από όλους να πλησιάσει τον Σήφη κρύβοντας του το ότι γνωρίζει ποιος είναι.