Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 210-211-212-213-214

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 210-211-212-213-214

Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 210-211-212-213-214

Μπρούσκο, επεισόδιο 210. Τα δυο αδέρφια, ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα θα συναντηθούν χωρίς να το έχουν σχεδιάσει σε ένα εστιατόριο και εκεί θα φανεί το πόσο απόμακροι έχουν γίνει. Η Μελίνα βρίσκεται στα Χανιά για να παρηγορήσει τον Σήφη που καταστράφηκε οικονομικά και πηγαίνει να μιλήσει στην Αναστασία αλλά αυτή ξεσπά πάνω της. Η Αναστασία λέει στην Αγγελική πως είναι έγκυος και αυτή της λέει να πάει να το πει στον Ματθαίο. Ο Πάτροκλος ζητά χρήματα από τον Διαμαντή. Τα θέλει για να τα δώσει στην Ευρυδίκη που τον κρατά στο χέρι. Ο Διαμαντής δεν δέχεται να του δώσει τα χρήματα και αυτος εξαγριώνεται μαζί του. Έτσι είναι πρόθυμος να στήσει μια νέα πλεκτάνη με την Ευρυδίκη. Μια πλεκτάνη που θα οδηγήσουν στον χωρισμό του Αχιλλέα με την Μελίνα. Η Αναστασία φτάνει στην Κύπρο για να πει στον Ματθαίο πως είναι έγκυος. Εκείνη την ώρα υπάρχει ένταση με την Όλγα για κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Η Αναστασία συναντιέται με τον Ματθαίο και…

Μπρούσκο, επεισόδιο 211. Ο Πάτροκλος κλέβει από την Μελίνα την ταυτότητα της και την δίνει στην Ευρυδίκη, ώστε να ξεκινήσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Ο Ματθαίος τρέχει πίσω από την Όλγα για να την πείσει να μην φύγει από την εταιρεία. Η Αναστασία βλέπει την όλη σκηνή και την παρεξηγεί. Συνεχίζει ωστόσο να θέλει να του πει πως είναι έγκυος αλλά αυτός δεν της φέρνετε καλά και αυτή δεν του λέει τίποτα. Ο Σήφης δεν θέλει να δουλέψει στο οινοποιείο και ο Μηνάς ανησυχεί πολύ για αυτόν. Ο Παύλος υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Μελίνας και τα λίτρα βρίσκεται ο Διαμαντής, έτσι αρχίζουν να ψάχνουν. Η Δήμητρα ζηλεύει πολύ που ο Πάτροκλος πήγε στην Κρήτη για την Βασιλική. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα τσακωθούν.

Μπρούσκο, επεισόδιο 212. Ο Αχιλλέας ως γνωστός ζηλιάρης θα πέσει στην παγίδα της Ευρυδίκης και θα πιστέψει πως η Μελίνα κοιμήθηκε με τον Σήφη. Θα πάει λοιπόν και αυτός στα Χανιά και θα της επιτεθεί γεμάτος νεύρα. Η σύγκρουση όμως προς δυσάρεστη έκπληξη της Ευρυδίκης θα φέρει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά. Ο Ματθαίος τηλεφωνεί στη Μελίνα και της ζητά να πουλήσει το σπίτι που της είχε αγοράσει ο Αχιλλέας έτσι ώστε να ξεπληρώσει το χρέος στην οικογένεια. Ο Σήφης δεν έχει ούτε ένα Ευρώ, έτσι αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι της Αγγελικής. Ο Πάτροκλος εκβιάζει συνεχώς τον Διαμαντή ενώ αποφασίζει να κάνει το “ καλό παιδί” ώστε να μην χάσει την δουλειά στους Ματθαίους.

Μπρούσκο, Επεισόδιο 213. Ο Παύλος ζητά από τον Μηνά να βοηθήσουν μαζί τον Σήφη. Ο Παύλος για να τον πείσει του λέει την δική του αλήθεια σχετικά με το ρόλο του Διαμαντή στο μίσος των παιδιών προς τον πατέρα τους. Ο Σήφης βγαίνει με την Λουκία και αυτή του αποκαλύπτει πως γνωρίζει ποιος είναι. Η Μελίνα θέλει να δείξει στον Αχιλλέα πως όλα αυτά που έμαθε είναι ψέματα, έτσι πάνε στο ξενοδοχείο. Το μυαλό τους πάει σε πλεκτάνη του Σήφη. Η Αγγελική λέει στην Αναστασία πως ο Ματθαίος πρέπει να ξέρει πως θα γίνει πατέρας. Η Αδριανή από την άλλη πλευρά εντυπωσιάζεται με την Όλγα και λέει στον Ματθαίο πως αυτή είναι γυναίκα για αυτόν. Όλοι λένε πως ο Αντώνης δεν έχει μάτια παρά για την Αναστασία, αλλά αποκαλύπτεται πως βγαίνει με άλλες γυναίκες.

Επεισόδιο 214. Η Αναστασία τσακώνεται με τον πατέρα της και αυτός πικραίνεται. Η Μελίνα κατηγορεί τον Σήφη και εκείνος μαθαίνει πως η Ευρυδίκη κρύβεται πίσω από όλα αυτά, αλλά αδιαφορεί. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν όμορφες στιγμές, αυτά μαθαίνει η Ευρυδίκη και τσαντίζεται. Ο Διαμαντής πάει να δει την μικρή Αθηνά και της παίρνει ένα πανάκριβο δώρο, αλλά η Δάφνη δεν το δέχεται. Η Πανίτσα θέλει να αναλάβει και πάλι το παιδί. Ο Ματθαίος ζητά από την Όλγα να πάνε μαζί διακοπές και αυτή δέχεται όλο χαρά. Ο Διαμαντής πηγαίνει στην Κύπρο και δίνει πολύ ενδιαφέρων στο Νεκτάριο. Η κίνηση αυτή πληγώνει τον Πάτροκλο, με απρόβλεπτες για το μέλλον συνέπειες