Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 215-216-217-218-219

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 215-216-217-218-219

Μπρούσκο -Δείτε τα επεισόδια 215-216-217-218-219

Μπρούσκο, επεισόδιο 215. Η Αναστασία θα πάει να βρει τον Ματθαίο για να του πει ότι περιμένει το παιδί του, αλλά εκείνη την ώρα θα δει μια περίεργη στιγμή ανάμεσα στην Όλγα και τον Ματθαίο και έτσι θα νομίζει πως είναι ζευγάρι. Η Αναστασία πληγώνεται για ακόμα μια φορά από τον Ματθαίο και ράκος όπως είναι φεύγει για τα Χανιά χωρίς να πει τίποτα. Θεωρεί πως όλα όσα είδε ήταν επειδή ο Ματθαίος δεν την θέλει και πως η Όλγα είναι η νέα του σύντροφος. Η Ευρυδίκη είδε πως με τους τρόπους που χρησιμοποιούσε δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αχιλλέα έτσι με ένα περίεργο τρόπο προσπαθεί να τον ξανακερδίσει, κάνοντας τον να παραξενεύεται. Η Μελίνα από την άλλη πλευρά πηγαίνει συχνά στον γυναικολόγο για να κάνει εξωσωματική.
Ο Διαμαντής θα πάει στην Κύπρο για να δει τον Νεκτάριο αλλά όταν φτάνει εκεί αποφασίζει να πάει και να αγοράσει το σπίτι των Ματθαίων στην Λευκωσία. Ο Σήφης είναι πολύ στεναχωρημένος μιας και το πρόβλημα στο πόδι του επιδεινώνεται. Η Πανίτσα δέχεται με τα χίλια παρακάλια να γίνει και πάλι η νταντά του παιδιού της Δάφνης, αλλά αυτή την φορά βάζει τους δικούς της όρους. Ο Μάρκος κάνει πρόταση γάμου στη Δάφνη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 216. Ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα θα πάνε στο σπίτι της Ανδρανής αλλά η κατάσταση δεν θα είναι αυτή που περίμενε. Η γιαγιά θα ταραχτεί και δεν θα θέλει να βλέπει την Μελίνα. Έτσι θα φύγουν από εκεί κακήν κακός. Ο Ματθαίος και η Δήμητρα αντιδρούν έντονα με την απόφαση του Νεκταρίου στο να πουληθεί το σπίτι τους στη Λευκωσία. Η Αναστασία λέει σε όλους πως είναι έγκυος μιας και δεν θα μπορεί για πολύ να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Ο Διαμαντής θα πει στον Ματθαίο πως η Αναστασία περιμένει παιδί και αυτός θα πιστέψει πως η Αναστασία τον κορόιδεψα και πως τώρα θα γίνει μητέρα από τον Αντώνη! Ο Σήφης τυχαία θα ακούσει την αδερφή του να λέει πως το παιδί δεν είναι του Αντώνη αλλά του Ματθαίου και θα της ζητήσει εξηγήσεις. Το διαζύγιο του Μηνά και της Βασιλικής βγήκε και οι δυο υπογραφούν. Η Πανίτσα συμβουλεύει τον Μάρκο πως θα κάνει την Δάφνη να τον παντρευτεί.

Μπρούσκο, επεισόδιο 217. Ο Σήφης θα μιλήσει με την αδερφή του και θα αποφασίσει να μην πει τίποτα στον Αντώνη για τον πατέρα του παιδιού. Τώρα θα στηρίξει την Αναστασία όσο ποτέ άλλοτε. Ο Ματθαίος εξακολουθεί να πληγώνει τον Αχιλλέα ο οποίος στενοχωριέται συνεχώς για την κατάντια της οικογένειας. Δεν θέλει όμως να χαλάσει τις όμορφες στιγμές που ζει με τη Μελίνα και κάνουν όνειρα να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Ο Μάρκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του, λέει στην Δάφνη πως δεν τον ενδιαφέρει ο γάμος τελικά και η Δάφνη τσιμπάει. Την ίδια στάση εφαρμόζει και ο Μανωλιός στην Κωνσταντίνα. Η Βασιλική και ο Μηνάς συζητούν μπας και δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους. Μεγάλη η χαρά του Μηνά αλλά θα του φύγει το χαμόγελο από τα χείλη μόλις δει τον Σήφη να κουτσαίνει. Ή Όλγα και ο Ματθαίος φτάνουν στην Πάφο. Είναι και οι δυο πολλοί χαρούμενοι και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Αχιλλέας μαθαίνει από την αστυνομία πως εντοπίστηκε ο ένας απο τους δυο απαγωγείς και ο Πάτροκλος το ακούει και αρχίζει να τρέμει.

Μπρούσκο, Επεισόδιο 218. Ο Πάτροκλος πανικοβάλετε όταν ακούει από τον Αχιλλέα πως οι αστυνόμοι εντόπισαν τον έναν από τους δύο απαγωγείς. Τρομοκρατιέται και αυτό φαίνεται στους άλλους που αρχίζουν να αναρωτιούνται. Ο Πάτροκλος όμως είναι δολοφόνος. Θέλει να σκοτώσει τη Μελίνα ώστε να σβήσει τα ίχνη και να μην βρεθεί ποτέ μπλεγμένος με την αστυνομία. Ο Ματθαίος θέλει να προχωρήσει τη ζωή του, νιώθει πράγματα για την Όλγα αλλά αγαπά και την Αναστασία. Όλα αυτά που νιώθει για την Αναστασία τον κάνουν να κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Ο Διαμαντής δίνει συγχαρητήρια στον Αντώνη που θα γίνει μπαμπάς αλλά αυτός γνωρίζει πως το παιδί δεν είναι δικό του. Έτσι κρατά μια αποστασιοποιημένη στάση. Ο Αντώνης δεν είναι πιστός στην Αναστασία και το γεγονός αυτό εξοργίζει τον Σήφη και τον Μηνά. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Αυτή η προσπάθεια τους φέρνει ακόμα πιο κοντά . Ο Μάρκος και ο Παύλος κάνουν έρευνα για την απαγωγή της Μελίνας και αυτά που θα μάθουν θα είναι τρομερά. Ο Σήφης τρομοκρατείται καθώς το πόδι του είναι συνεχώς μουδιασμένο.

Επεισόδιο 219. Ο Ματθαίος θα ξυπνήσει αναστατωμένος στο δωμάτιο της Όλγας. Είχαν μεθύσει το χθεσινό βράδυ στην Πάφο και… Ο Παύλος ζητά από την Μελίνα να πείσει τον Σήφη να δεχτεί την βοήθεια του πατέρα του. Ο Αχιλλέας όμως δεν την αφήνει να κάνει κάτι τέτοιο. Ο Σήφης μαθαίνει πως ο Αντώνης βγαίνει με άλλη γυναίκα και εξαγριωμένος αρχίζει να απειλεί τον Αντώνη. Ο Διαμαντής είναι ακόμα στην Κύπρο. Έχει πάει να προσεγγίσει την Δήμητρα και τον Νεκτάριο. Ο Πάτροκλος λέει στον Αχιλλέα πως και αυτός θα ζητήσει μερίδιο από την περιουσία τους. Η Δάφνη με την Κωνσταντίνα ανακαλύπτουν πως η πανίτσα βάζει λόγια στους άνδρες τους και έτσι έχουν πάρει το πάνω χέρι. Τώρα όλα ανατρέπονται. Η Ευρυδίκη ε εξοργίζει τον Πάτροκλο ο οποίος θα την χτυπήσει άσχημα. Εξοργισμένη πάει γρήγορα στον Νεκτάριο και του λέει πως ο Πάτροκλος αγαπάει την Δήμητρα.