Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 220-221-222-223-224

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 220-221-222-223-224

Μπρούσκο -Δείτε τα επεισόδια 220-221-222-223-224

Μπρούσκο, επεισόδιο 220. Η Ευρυδίκη είναι άσχημα χτυπημένη από τον Πάτροκλο και σαν καταφύγιο τρέχει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας όπου όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο πέφτει κάτω λιπόθυμη. Η Μελίνα όλο αυτό το σκηνικό δεν θα το δει με καλό μάτι και θα αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι γίνεται εδώ, κάνοντας την να ζηλεύει. Από την άλλη πλευρά βλέπουμε τον Νεκτάριο να βγάζει το καλό του πρόσωπο στον αδελφό του λέγοντας του πράγματα που δεν θα τον αφήσουν ασυγκίνητο. Ο Ματθαίος θέλει να κάνει σχέση με την Όλγα αλλά αυτή του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να δημιουργήσει μια σχέση που θα λειτουργήσει ως αντικατάστατο της Αναστασίας ή να λειτουργήσει ως αντίδοτο στον πόνο του Ματθαίου. Βλέπουμε την Δάφνη να στηρίζει πολύ την Αναστασία μιας και γνωρίζει πως το παιδί είναι του Ματθαίου.

Ο Μηνάς θέλει να πείσει τον Σήφη να πάνε παρέα στην Γερμανία για να θεραπεύσει το πόδι του, λέγοντας πως έχει κρυμμένες κάτι οικονομίες. Ο Ματθαίος προσπαθεί να ξεφύγει από τον Παύλο ο οποίος καταλαβαίνει πως είναι με κάποια άλλη γυναίκα. Ο Διαμαντής διατάζει τον Χρήστο να παρακολουθεί τους Ματθαίους. Ο Πάτροκλος θα συναντηθεί με το άλλο άτομο της απαγωγής, μια συναντήση που δεν θα βγει σε καλό. Ο Αντώνης θα δείξει το άσχημο πρόσωπο του μιας και θα βγαίνει συνέχεια με άλλες γυναίκες. Η Μελίνα εξοργίζεται με τον Αχιλλέα όταν βλέπει πως αυτός είχε επικοινωνία με την Ευρυδίκη και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 221. Η Μελίνα ζηλεύει και κατηγορεί ανοιχτό τον Αχιλλέα πως ακόμα αγαπά την Ευρυδίκη. Η Αναστασία είναι ράκος και ο αδελφός της προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει κακή πράξη στο παιδί, μιας και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της. Η Δάφνη αναρωτιέται για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Αναστασίας και συζητούν για αυτό με την Κωνσταντίνα. Πιστεύουν πως ο Ματθαίος πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια. Η Δήμητρα παθαίνει σοκ με όσα ακούει από την Ευρυδίκη, δηλαδή να μην χαλάσει τη σχέση της με τον Πάτροκλο και να προχωρήσουν…

Η Μελίνα προσπαθεί να ψαρέψει την Δήμητρα σχετικά με την Ευρυδίκη. Η γιαγιά Αδριανή λέει στον Ματθαίο να μην πουλήσουν το σπίτι αλλά δεν τον πείθει. Ο Πάτροκλος κατηγορεί την Όλγα και αυτή εξοργισμένη τον διώχνει από την δουλειά. Την απόλυση του την στηρίζει και ο Ματθαίος και όλοι ξαφνιάζονται. Η Μελίνα αναγνωρίζει στην τηλεόραση το άτομο που την είχε απαγάγει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 222. Η Μελίνα είναι τρομοκρατημένη με το πρόσωπο που είδε στην τηλεόραση μιας και γνώρισε τον απαγωγέα της. Ο Αχιλλέας βλέπει την Μελίνα σε άσχημη κατάσταση και αποφασίζουν να πάνε στην αστυνομία και να καταγγείλουν το γεγονός. Αυτό ακούει ο Πάτροκλος και παθαίνει σοκ. Ο Ματθαίος θέλει να κάνει σχέση με την Όλγα, αλλά αυτή αρνείται συνεχώς γιατί δεν θέλει να είναι το τρίτο άτομο. Η Δάφνη παίρνει τηλέφωνο τον Ματθαίο και προσπαθεί να του πει πως θα γίνει πατέρας. Ο Παύλος ζητά από τον Αχιλλέα να δουλέψουν μαζί. Ο Σήφης δεν μπορεί να περπατήσει καλά μιας και τον πονάει το πόδι. Όλοι του λένε να πάει στη Γερμανία, στον γιατρό του. Ο Μηνάς τα χρήματα που έλεγε πως είχε στην άκρη δεν ήταν δικά του αλλά του Παύλου.

Μπρούσκο, επεισόδιο 223. Ο Πάτροκλος αρχίσει να τρέμει μιας και αστυνομία είπε στην Μελίνα πως εντοπίστηκε το κρησφύγετο που την έκρυβαν και πως γνωρίζουν με ποιον μιλούσε ο ένας από αυτούς. Δεν θα τους πει όμως το όνομα αφού η υπόθεση ακόμα ερευνάται. Ο Αχιλλέας αγωνιά να μάθει και έτσι πάει σε έναν φίλο του που είναι αστυνομικός για να μάθει. Ο Μάρκος διαφωνεί με την Δάφνη αλλά αυτή δεν τον ακούει και φεύγουν με την νταντά και το παιδί για την Κύπρο. Η Δήμητρα δεν φέρνετε καλά στην Όλγα εξαιτίας του Πάτροκλου ενώ ο Μηνάς στενοχωριέται που ο Σήφης έφυγε μόνος του για Γερμανία. Ο Αχιλλέας μαθαίνει το όνομα του απαγωγέα και παθαίνει σοκ. Νευριασμένος πάει να τον συναντήσει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 224. Ο Αχιλλέας πήγε και βρήκε τον άνθρωπο που οργάνωσε την απαγωγή και τσακώνεται άγρια μαζί του μεγαλώνοντας για ακόμα μια φορά το χάσμα με την οικογένεια του. Ο Διαμαντής και η Αναστασία μαθαίνουν πως ο Σήφης πήγε στην Γερμανία και προσπαθούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά αλλά μάταια. Ο Μανωλιός λέει στον Μηνά πως ο Σήφης ίσως να έχει πάει με την Μελίνα στη Γερμανία, πράγμα που όμως είναι ψέμα. Η Δάφνη μένει στο σπίτι της Μελίνας και προσπαθεί να πει στον Ματθαίο πως θα γίνει πατέρας. Η αστυνομία κάθε μέρα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον Γερμανό και ο Πάτροκλος φοβάται. Ο Σήφης μέχρι τώρα δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν.